Horoscop special – Mercur retrograd, zodiile date peste cap!

horoscop - mercur retrograd

Horoscop special – Mercur retrograd, zodiile date peste cap! Vă era dor de Mercur retrograd? Nici nouă, dar, iată, începând cu 13 august și până pe 5 septembrie, ne aflăm în faza lui maximă, ceea ce înseamnă că fiecare zodie va fi afectată într-un fel. Iată cum:

Berbec
Nu lăsa pe nimeni să-ţi înăbuşe opiniile! Cum Mercur este retrograd în zodia ta, s-ar putea să te întâlneşti cu oameni mai încăpăţânaţi şi mai dominatori decât tine. Totuşi, nu lăsa egoul să îţi conducă acţiunile.

Taur
Poţi întâlni oameni care te storc de energie. Fii atent la prietenii care te epuizează şi fereşte-te de ei, cel puţin pentru o vreme. Lasă-i să-şi rezolve singuri problemele, fără să te implice pe tine. NU uita să setezi limite, dacă vrei să-ţi păstrezi mintea limpede.

Citește și: Horoscop special – zodii de femei care vor cuceri lumea

Gemeni
Eşti în centrul atenţiei, toată lumea este cu ochii pe tine, dar care este preţul? S-ar putea să fie prea obositor şi să îţi ieşi repede din fire. Atenţie, NU scoate din cercul tău de prieteni persoanele care s-au dovedit până acum loiale.

Rac
Poţi avea nervii întinşi la maximum, mai ales din cauza persoanelor de sex masculin din viaţa ta. NU divulgă secrete intime, s-ar putea să devină publice. Atenţie, NU îţi împrumuta lucrurile, căci există posibilitatea să rămâi fără ele.

Leu
Viaţa este ca o scenă, iar tu eşti actorul principal. Uneori, însă, simţi că schimbi costumele prea repede. Atenţie, NU trebuie să devii, totuşi, prea dramatic.

Fecioară
Mercur este planeta care îţi guvernează zodia, deci eşti doctor în materie de retrogradări. Ştii foarte bine ce ai de făcut şi cum să-ţi păstrezi calmul. NU rupe căile de comunicare. Păstrează uşile deschise cu diplomaţie.

Sursă foto: Unica.ro

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - enemy 150x150Citește și: Horoscop special – prietenii și dușmanii fiecărei zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.