Horoscop special – mintea sau inima, cu ce alegi, în funcție de zodie!

horoscop - sun 622740 960 720

Horoscop special – mintea sau inima, cu ce alegi, în funcție de zodie! Mereu ți s-a spus că ești o persoană care ia deciziile mai mult cu inima decât cu mintea? Ai preferat întotdeauna să mizezi pe rațiune mai mult decât pe suflet? Iată ce spune horoscopul despre alegerile fiecărei zodii. Tu unde ești?

Berbec
Regrete? Ai câteva, dar nu le laşi să interfereze cu dorinţa ta de acţiune. Poate că ai fost înşelat, dar nu regreţi că ai iubit. Poate că ai fost concediat, dar eşti convins că ai învăţat multe lucruri care îţi permit să îţi găseşti un alt loc de muncă mult mai bun. Chiar şi atunci când lucrurile se sfârşesc rău, ai puterea să te aduni şi să mergi mai departe pentru că tu îţi asculţi întotdeauna mintea.

Taur
Tu îţi urmezi inima şi dacă nu ştii ce să faci, nu ştii pe ce cale să o iei, îţi asculţi instinctul. De fiecare dată s-a dovedit că ai făcut bine. Iar când ţi-ai urmat mintea, lucrurile au luat-o razna. Nu contează că n-are nicio logică ce urmează să faci, dacă inima îţi spune să acţionezi, nu mai stai pe gânduri. Ştii că asta este drumul corect.

Citește și: Horoscop special – cele mai ipocrite zodii de femei

Gemeni
Tot timpul judeci situaţiile, te ghidezi după indiciile pe care ţi le oferă ceilalţi. Eşti atent ce spui, cui spui, pentru a nu te transforma într-o persoană vulnerabilă în faţă cuiva. Însă când ţi-a intrat cineva la inima, te deschizi ca o carte. Sinceritatea este cea mai bună formă de a te conecta cu cineva.

Rac
Te emoţionezi până şi la pozele cu căţeluşi de pe Instagram sau la reclamele cu bătrâni care duc dorul familiei. Eşti o persoană sensibilă, iar dacă compasiunea ar fi o crimă, tu ai fi primul arestat. Eşti empatic şi grijuliu cu ceilalţi, şi îţi urmezi în orice moment inima, nu mintea.

Leu
Eşti o persoană foarte calculată, care îşi alege cu grijă prietenii. Poate că nu sunt cei mai frumoşi, cei mai deştepţi sau cei mai amuzanţi, dar tu ştii că fiecare dintre ei are o calitate care ţie îţi va fi de folos. Iar când este momentul să ai nevoie de ei, ţi i-ai ales atât de bine, încât nu va fi unul care să te refuze.

Fecioara
Acţionezi după cum îţi dictează inima. Chiar şi atunci când simţi că ceva s-a rupt, tu eşti pregătit să acorzi o nouă şansă. De aceea este foarte posibil că multe din relaţiile amoroase să se fi transformat în prietenii pe viaţă. Este în natura ta să vrei să repari lucrurile.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - palettes acrylic brushed 150x150Citește și: Horoscop special – culorile preferate ale fiecărei zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.