Horoscop special – momentele dificile ale zodiilor în iulie

horoscop - s604x0 probleme in viata

Horoscop special – momentele dificile ale zodiilor în iulie. Luna iulie nu va fi o lună doar cu bucurii pentru zodii. Fiecare din semnele horoscopului va avea momentele sale de cumpănă, ce îi vor pune la încercare încrederea în sine, în ceilalți. Iată care sunt aceste cumpene din iulie:

Berbec
Nu vei întâmpina probleme grave luna aceasta, tot ce se va întâmpla va fi ceva cu care eşti deja obişnuită. Relaţia în care eşti implicată îţi dă multă putere, aşa că poţi face faţă oricăror provocări ce pot apărea. Nu fi dezamăgită în cazul în care nu vei reuşi să îţi duci la bun sfârşit un plan legat de cariera ta!

Taur
O bătălie a orgoliilor îţi va crea mai multe probleme decât ai crede pe plan sentimental. Relaţia ta ar putea trece printr-un moment de cumpănă dacă tu şi partenerul tău de viaţă nu încercaţi să comunicaţi eficient. Cel mai probabil, un ajutor din exterior va salva puţin situaţia pe ultima sută de metri, dar nu lăsaţi lucrurile nerezolvate!

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea la prima vedere

Gemeni
Ai parte de multe împliniri luna aceasta, pe toate planurile vieţii tale. În dragoste simţi că ai tot ce îşi doreşti, şi chiar dacă mai sunt şi momente neplăcute, ştii că fac parte din viaţă şi nu ceri mai mult de la tine sau de la partenerul tău. În carieră apar noi şanse de promovare sau câştigarea unei sume de bani neaşteptate dintr-o sursă externă.

Rac
Nu vei avea parte de cumpene luna aceasta, însă micile neplăceri pe plan sentimental nu te vor ocoli. Tensiuna va apărea doar în cazul nativelor implicate într-o relaţie, care îşi pot pune partenerul pe jar din cauza şarmului şi dorinţei lor de a flirta. Vestea proastă e că lucrurile se pot termina destul de urât dacă nu ştii când să te opreşti din a socializa cu alţi bărbaţi din jurul tău!

Leu
Nu vei întâmpina probleme majore luna aceasta, însă cu siguranţă ai nevoie de o pauză bine meritată. Oboseala începe să îşi spună cuvântul şi sesisezi atât tu, cât şi cei din jurul tău că nu mai dai randament. O vacanţă e tot ce îţi trebuie în acest moment pentru a te relaxa şi pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Fecioară
Chiar dacă nu e o cumpănă în adevăratul sens al cuvântului, cu siguranţă tu aşa o consideri. Pierzi o sumă foarte importantă de bani, lucru care te deprimă şi care te face să dai înapoi de la multe planuri pe care ţi le făcusei. Nu mai poţi schimba lucrurile, aşa că ia partea frumoasă a lucrurilor şi bucură-te de ceea ce câştigi de pe urma acestor cheltuieli nedorite.

Sursă foto: bzi.ro

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - cardbancar 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna iulie 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.