Horoscop special – Născută în septembrie? Te va iubi toată lumea!

horoscop - WoodValley HOA SeptemberMeeting

Horoscop special – Născută în septembrie? Te va iubi toată lumea! Ești născută în septembrie? Atunci nu ar trebui să te mire că toată lumea te iubește, că reușești să îți împlinești toate proiectele și că, deși mănânci non stop, nu te îngrași deloc. Iată care sunt atuurile celor născuți în prima lună de toamnă:

Este şarmantă
Persoanele născute în septembrie sunt foarte pricepute la vorbe, sunt directe şi convingătoare. Au un fel aparte de a fi şi te cuceresc fără prea mult efort.

Este deschisă
Cei născuţi în luna septembrie sunt deschişi la minte, nu obişnuiesc să-i judece pe ceilalţi şi le respectă credinţele şi punctele de vedere. Este foarte sincer şi n-ar trebui să te supere că ai aflat din gura lui un adevăr.

Iubeşte totul
Persoana născută în luna septembrie apreciază totul în viaţă. Este recunoscătoare pentru tot ce are şi nu consideră că i se cuvinte tot.

Este perfecţionistă
Oamenii născuţi în septembrie sunt specialişti în analiză. Le place să despice firul în patru şi să analizeze toate cele două milioane de posibilităţi şi de “dar dacă”. Iar când se apucă de treabă vor să iasă totul perfect. Acest lucru îi face, deseori, nesuferiţi.

Citește și: Horoscop special – cum va fi septembrie pentru zodia ta?

Este afectuoasă
Persoanele născute în luna septembrie sunt iubitoare şi drăgăstoase. Nu sunt deloc egoiste şi atrag oamenii ca un magnet. Cu toate acestea, nu acordă atenţie decât celor pe care îi consideră importanţi.

Se plictiseşte repede
Persoanele născute în luna septembrie sunt aventuroase şi se plictisesc destul de repede. Găsesc, însă, la fel de rapid alte mijloace care să le suscite interesul, mai ales că apreciază lucrurile mărunte. Chiar şi o ploaie le bucură sufletul.

Mănâncă de toate
Oamenii născuţi în septembrie sunt mâncăcioşi şi pofticioşi. Iubesc mâncarea şi se acomodează meniurilor din toate colţurile lumii. Au un metabolism rapid şi li se face foame destul de repede. Drumul spre inima lor trece prin stomac.

Este fericită într-o relaţie
Oamenii născuţi în septembrie se simt cel mai bine în sânul familiei. Nu le place să fie singuri şi vor fi întotdeauna însoţiţi de cineva, fie că este partener de cuplu, rudă sau prieten.

Iubeşte călătoria
Persoanele născute în septembrie au mai tot timpul dor de ducă. Pentru ei nimic nu este mai important decât cititul şi călătoria.

Sursă foto: squarespace.com

Sursă horoscop: Sfatul Părinților

horoscop - landscape 1495474029 game of thrones2 150x150Citește și: Horoscop special – ce personaj din Game of Thrones ești, după zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.