Horoscop special: NEPLĂCERI? CUM scapi de ele, în funcţie de ZODIE!

horoscop - lost actors people 2024 1920x1080 1024x576

Horoscop special: NEPLĂCERI? CUM scapi de ele, în funcţie de ZODIE! Cu toţii ne-am aflat în situaţii din care voiam pur şi simplu să ieşim. Fie că am ieşit cu un amic sau la o întâlnire care nu decurgea cum trebuie, preferam să dispărem pur şi simplu acasă.

Poate ai un plan când eşti prins într-o situaţie de genul. Sau poate găseşti o scuză, sau spui lucrurile în faţă atunci când vrei să scapi de disconfortul de a rămâne. Fiecare zodie are modul său de a reacţiona, aşa că fii atent! Data viitoare când cineva amână planurile, vei şti de ce.

Berbec

Ei nu se joacă. Dacă sunt plictisiţi sau pur şi simplu nu se mai simt bine în preajma cuiva, îi vor spune, se vor ridica şi vor pleca. Un simplu La revedere!

Taur

Aceşti nativi îşi vor pregăti discursul treptat până în ultimul moment de rezistenţă şi vor găsi o scuză să încheie evenimentul. Dar cum deja au amânat prea mult, în ultima secundă decid că oricum e prea târziu să mai plece.

Gemeni

Natura zodiei îi face să fie controlaţi din două părţi, astfel că este normal că atunci când se plictisesc să simtă nevoia să facă ceva. Şi când acest lucru se întâmplă, vei şti pentru că îşi termină mai devreme o activitate ca să o înceapă pe următoarea.

Rac

Prea multă oboseală adunată? Racii vor anula planurile când sunt prea obosiţi. În fond, nimeni nu vrea să iasă cu cineva care doarme, nu?

Leu

Dacă nu eşti demn de atenţia Leului, îţi vor spune că preferă să îşi petreacă timpul în alt mod. Nu numai că ţi-o vor spune, dar o vor şi face.

Fecioară

Dacă vor să te evite, Fecioarele îţi vor spune că trebuie să ajute pe cineva care se mută, sau să fie alături de o persoană care trece printr-o despărţire. Nu poţi să te superi pe cineva care vrea să ajute, corect?

Balanţa

Îi va lua atât de mult să se pregătească pentru ieşire, încât va întârzia excesiv sperând că vei anula tu planurile în locul lor!

Scorpion

I-a plăcut petrecerea de aseară prea mult şi acum are nevoie să se refacă. Şi probabil că şi săptămâna viitoare e valabil acelaşi lucru.

Săgetător

Neaşteptat, Săgetătorii vor planifica entuziaşti ieşirea, apoi îţi vor spune că au uitat despre planurile împreună din acea zi!

Capricorn

Un amalgam de lucruri de făcut pentru job se năpusteşte asupra lor din cauza şefului stresant, astfel că trebuie să lucreze tot weekend-ul. Când să mai ieşiţi?

Vărsător

Pur şi simplu nu apare la întâlnire. Stai, programasem întâlnirea pentru ASTĂZI?

Peşti

Adânc ancoraţi într-o stare emoţională, au nevoie să se relaxeze pe cont propriu. Nu vrei să îi forţezi să iasă cu tine acum.

Foto: wallpaperscraft.com/

horoscop - sad woman 150x150Citeste si: Horoscop 16 Septembrie – Vineri, SĂGETĂTORII sunt nervoşi!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.