Horoscop special – nepotriviți în zodiac, perfecți în viața reală!

horoscop - system 2521728 960 720

Horoscop special – nepotriviți în zodiac, perfecți în viața reală! De multe ori suntem tentați ca să credem că dacă horoscopul ne spune că nu suntem compatibili cu un anumit semn, atunci așa este și astfel să pierdem șansa unui partener de viață pe care ni-l doream. Iată câteva exemple de cupluri total nepotrivite zodiacal, dar perfecte în viața reală!

Berbec – Rac
Un cuplu ca în basme

Berbecul este semnul zodiacal care adoră să fie eroul din povești. Îi place ca toată lumea să aibă încredere în el și să fie el cel care ghidează firul poveștii. Racul este cavalerul în armură strălucitoare, care poate salva o fată aflată în primejdie. Deghizate în aceste personaje, cei doi pot trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Citește și: Horoscop special – ce se schimbă în bine în viața ta, în 2018!

Taur – Pești
Cuplul ”stresaților”

Taurul este semnul zodiacal care va controla tot ceea ce deține. Nu este genul care să renunțe cu ușurință, dar când vine vorba de a face față stresului, se transformă pur și simplu. Și dacă două persoane care se confruntă cu stres într-o relație ar putea să nu pară cea mai bună idee, se pare că realitatea contrazice acest lucru. Așadar, nativul Pești este pe aceiași lungime de undă și uite că relația funcționează.

Gemeni – Scorpion
Cuplul rău, dar bun

O legătură între Gemeni și Scorpion pare să fie guvernată de mai multe energii negative decât pozitive, dar, suprinzător, cuplul funcționează perfect. Ambii nativi au personalități puternice și nu ezită să își manifeste punctul de vedere ca să se știe cine este șeful în discuție. Pasiunea Scorpionului și rațiunea Geamănului îi fac să pară ciudați, dar perfecți unul pentru celălalt.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - weddings 2784455 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile care nu cred în căsătorie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.