Horoscop special – orașul tău preferat, în funcție de zodia ta!

horoscop - new york 14480 960 720

Horoscop special – orașul tău preferat, în funcție de zodia ta! Mereu ai simțit că singurul oraș din lume unde ai fi acasă este New York? Sau că ai fi cea mai fericită ființă din lume cu o cămăruță în orașul dragostei, Paris? Horoscopul nu este deloc străin de aceste vise, în funcție de semnul tău zodiacal având un oraș anume din lume preferat. Iată care:

Berbec
Toronto, Canada

Berbecul este carismatic şi optimist şi îi place să descopere şi să experimenteze lumea. Acest semn e spontan şi curajos la exterior, deşi adesea e timid în interior. Toronto este un oraş multicultural şi găzduieşte numeroase muzee, festivaluri, locuri de divertisment sau destinate sportului, toate acestea potrivindu-se cu caracteristicile acestei zodii. Berbecul îşi va găsi simţul individualităţii în acest oraş cosmopolit şi va savura descoperirea artei şi a vieţii de noapte.

Taur
Copenhaga, Danemarca

Taurul iubeşte stabilitatea, are un gust fin pentru artă şi frumuseţe şi posedă mult calm. Taurul este, de asemenea, foarte ambiţios şi foarte bun când vine vorba de gestionarea banilor. Copenhaga se mândreşte cu un echilibru excelent între viaţa profesională şi cea de familie, inclusiv cu timpul generos de concediu. Danemarca a fost numită cea mai fericită ţară, iar Copenhaga însăşi este renumită pentru arhitectura şi designul său. Acest semn poate trăi aici toată viaţa, i se potriveşte perfect.

Citește și: Horoscop special – calitățile celor născuți în octombrie

Gemeni
Buenos Aires, Argentina

Gemenii sunt foarte sociabili, le place să se distreze şi să vorbească cu oricine. Cu toate acestea, ei sunt cunoscuţi pentru că ştiu când trebuie să ia lucrurile în serios. Buenos Aires este un oraş recunoscut în întreaga lume pentru oamenii care ştiu cum să se distreze cu adevărat. Acesta a fost numit unul dintre cele mai vii oraşe din lume. Gemenii energici, comunicativi şi adaptabili vor găsi satisfacţie şi succes în acest loc plin de viaţă.

Rac
Berna, Elveţia

Racul este dulce, loial şi sensibil, mai ales când vine vorba de oamenii pe care îi iubeşte. Acest semn este foarte orientat spre casă şi familie. Berna este un oraş ideal pentru cei care iubesc apa, deoarece e cocoţat pe un deal cu vedere la râul Aare. Capitala elveţiană e cunoscută pentru istoria sa bogată, pentru arhitectură şi pentru ofertele culturale şi artistice abundente. Setea de cultură a acestui nativ va fi potolită cu abundenţa oraşului care găzduieşte mai multe de 50 de muzee şi peste 100 de galerii de artă. Berna este curată şi ordonată, are şcoli, făcându-l să fie oraşul de suflet al Racului.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - hand propose ring 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și inelul de logodnă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.