Horoscop special – Ce păcate faci, în funcție de zodie

horoscop - pacat

Horoscop special – Ce păcate faci, în funcție de zodie. Deși idealul existenței noastre este de a fi fără de păcat, cu greu reușim, într-o lume atât de plină de tentații și ispite, să nu facem greșeli, mai mici sau mai mari. Chiar și zodiacul ne dă un răspuns în ceea ce privește păcatele mari pe care le facem în funcție de semnul sub care ne-am născut.

Berbec
Temperamentul tău este de neegalat faţă de oricare alt semn zodical. Eşti imprevizibilă şi incredibil de intensă în tot ceea ce faci şi spui. Dacă amesteci toate acestea cu spontaneitatea ta, atunci se anunţă veşti proste pentru cel care îndrăzneşte să se pună cu tine. Iese crimă!

Taur
Tu ai un singur scop, să te concentrezi pe tine. Dacă e ceva ce nu îţi aduce bucurie sau beneficii, atunci nu ai niciun interes. Indiferent dacă e vorba de mâncare bună, de sex sau de cel mai nou şi scump gadget, dacă îl vrei, faci orice pentru a-l obţine.

Citește și: Horoscop special – cele mai ipocrite zodii de femei

Gemeni
Semnul tău zodiacal spune că ai două feţe diferite şi pare că ai păreri diferite cu privire la toate lucrurile cu care te confrunţi. Tu minţi în legătură cu orice, de la cele mai mici lucruri până la cele mai importante. Dacă povesteşti ceva şi nu iese cum ai vrea, vei modifica potrivit nevoilor tale. Această dorinţă de a minţi este cel mai mare păcat al tău.

Rac
Atunci când iubeşti pe cineva, duci totul la extreme. Îi pui pe cei dragi pe un piedestal, crezi că sunt tot ce ai mai bun pe lume şi refuzi să le vezi slăbiciunile. Acest lucru te face să devii prea mămoasă, şi de asemenea să te pierzi pe tine oferindu-ţi viaţa celorlalţi şi negândindu-te şi la tine.

Leu
Lucrurile vin natural pentru tine şi ai dorinţa de a fi cea mai bună în tot ceea ce faci. Te concentrezi prea mult pentru a te asigura că eşti cea mai cea dintre toţi, eşti doar tu cu tine şi uiţi de cei din jurul tău. Eşti arogantă, narcisistă, iar asta e deranjant pentru oamenii de lângă tine şi îi îndepărtează.

Photo credit: Dany Camargo via Visual hunt /  CC BY-NC-ND

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - zodii care nu iarta 840x670 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care nu uită dacă le-ai greșit

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.