Horoscop special – parfumul preferat al zodiei tale

horoscop - perfume 791698 960 720

Horoscop special – parfumul preferat al zodiei tale. Atunci când îți alegi un parfum, o faci ca să reprezinte personalitatea ta, stilul tău de femeie. Dar, în această alegeri, un rol important îl joacă și semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Berbec
Parfumul cu aromă de portocale e cel mai potrivit pentru tine. Această notă stimulantă îţi păstrează ritmul activ, exact aşa cum îţi doreşti. De asemenea, îţi stimulează renumitul entuziasm.

Taur
Parfumul cu aromă de mosc e cel care ţi se potriveşte. Acesta e cea mai bună alegere şi modalitate de a te menţine cu picioarele pe pâmânt. Fiind un semn senzual, Taurul poartă acest parfum cald mai bine decât oricine.

Gemeni
Aroma de măr e cea mai potrivită pentru tine. Se potriveşte perfect cu stilul tău jucăuş şi capricios. Atunci când simţi acest parfum, te simţi tânără şi liberă.

Rac
Aroma de vanilie e tot ce îţi trebuie. Ea aduce mereu nostalgie şi îi oferă Racului acesl confort la care tânjeşte dintotdeauna.

Leu
Mireasma de bergamot te face să te simţi complet confortabilă. Acest parfum te descrie perfect şi îl poţi recunoaşte dintr-o mie.

Citește și: Horoscop special – Mercur în Leu, ce zodii sunt afectate

Fecioară
Aroma de lemn de santal e ceva la fel de complex ca şi tine. În plus de asta, el persistă ore întreg, iar acest lucru e exact ceea ce cauţi.

Balanţă
Mireasma de trandafir e cea care ţi se potriveşte. Eşti o iubitoare de frumuseţe şi de armonie, iar această aromă le are pe amândouă.

Scorpion
Cine nu iubeşte mirosul de iasomie? Ştim sigur că Scorpionul îl adoră. Acest parfum e minunat şi nu se potriveşte nimănui mai bine decât acestui semn zodiacal senzual şi sexy.

Săgetător
Aroma de natură e tot ce îţi trebuie. Orice e verde şi proaspăt rezonează perfect cu stilul tău energic. Pentru o aventurieră ca tine, ai nevoie de un miros de aer curat.

Capricorn
Aroma de lemn e tot de îţi trebuie. Mireasma dintr-o pădure te duce cu gândul la longevitate şi se potriveşte perfect cu spiritul tău. Un parfum natural e alegerea potrivită!

Vărsător
Aroma de neroli e dulce, florală şi picantă în acelaşi timp şi sfidează tot ce e convenţional. Tu nu poţi suporta gândul de a mirosi ca oricine altcineva, fiind o persoană atât de originală.

Peşti
Dacă parfumul pe care îl alegi te poartă spre o plajă tropicală, atunci el e alesul pentru tine. Aroma de cocos te duce cu gândul la vară şi poţi savura acest sentiment pe tot parcursul anului, iar ţie îţi place să visezi cu ochii deschişi!

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - egipt 150x150Citește și: Horoscop special – ce semn ești în zodiacul egiptean?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.