Horoscop special – care sunt cei mai statornici parteneri după zodie?

horoscop - parteneri

Horoscop special – care sunt cei mai statornici parteneri după zodie? Îți dorești o poveste de iubire care să dureze până la adânci bătrâneți? Ai avut parte până acum numai de partenere nestatornici, iar asta te-a făcut să crezi că nu mai există bărbați care să se implice cu adevărat într-o relație? Horoscopul îți dă o mână de ajutor. Iată care sunt cei mai statornici parteneri ai zodiacului:

Taur
Taurul e stabil şi sigur. Cânc intră în relaţii, el se dedică partenerului lor. Nu îi plac schimbările bruşte sau nesiguranţa de orice fel, aşadar el va munci din greu pentru ca relaţia să funcţioneze. El e constant şi iubeşte stabilitatea, dar asta nu înseamnă că e plictisitor, ci se dovedeşte a fi chiar senzual. El caută aventura în relaţie şi e dispus mereu să încerce lucruri noi împreună cu tine.

Rac
Racul e extrem de grijuliu, el dezvoltă relaţii de lungă durată pentru că ştie că comunice cu onestitate. Nu se teme să îşi împărtăşească sentimentele şi îşi încurajează partenerul să facă la fel. El se ataşează de oamenii cărora le pasă şi nu obişnuieşte să fugă atunci când treceţi prin situaţii dificile. Se străduieşte constant să-şi facă relaţia să funcţioneze, se asigură că nevoile partenerului sunt îndeplinite şi este loial celui de lângă el.

Citește și: Horoscop special – iubitul perfect al fiecărei zodii

Fecioară
Fecioara e extrem de fiabilă, când apar probleme, are o abordare metodică pentru a remedia lucrurile. Ea va comunica mereu cu partenerul şi se străduieşte ca relaţia ei să fie cât de bună se poate. Joacă în echipă şi are uneori argumente şi dezacorduri faţă de partener, însă totul pentru a deveni şi mai puternici. Este, de asemenea, foarte loială şi amabilă, calităţi care o face un partener ideal de cursă lungă.

Balanţă
Balanţa iubeşte relaţiile de lungă durată, ea preţuieşte armonia în cuplu şi e extrem de răbdătoare. Nu se tem de vulnerabilităţi sau onestitate emoţională, ceea ce o ajută să-şi comunice partenerului nevoile şi dorinţele ei. Atunci când se implică într-o relaţie, ea va face orice poate pentru ca uniunea dintre ea şi partener să fie puternică.

Sursă foto: Pixabay

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - cuplu 150x150Citește și: Horoscop special – Ce probleme ai în cuplu în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.