Horoscop special – ce pisică ți se potrivește în funcție de zodie!

pisică - leupisici

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – ce pisică ți se potrivește în funcție de zodie! Fiecare persoană iubește animalele, însă nu toată lumea are acasă un prieten drăgălaș care să îi țină companie. Poate din lipsă de timp, poate din frica de a nu reacționa urât sau din cauza programului încărcat cu care vă este teamă că micuțul nu se va obișnui, nu ați adus încă un noi membru patruped în familie.

Dacă după multe întrebări și schimbări de opinie v-ați hotărât să luați o pisicuță, iată care sunt rasele potrivite caracterului dumneavoastră, în funcție de semnul zodiacal sub care v-ați născut.

BERBEC:

Fiind persoane extrem de active si spontane, nativilor din Berbec li se potrivesc pisicile din rasa Siberiană, o blănoasă care nu lasă mult păr, iar, datorită caracterului jucăuș si activ vor menține crescut nivelul interesului berbecilor.

pisică - berbecpisici

TAUR

Datorită firii dumneavoastră puternice dar și dorinței de a avea pe cineva drag aproape, vă sfătuim să luați alături o pisică din rasa birmaneză deoarece aceste făpturi sunt atașate de stăpân, respectuaoase și, deși nu sunt foarte active, iubesc să fie alintate.

pisică - taurpisici

GEMENI

Datorită stării foarte schimbătoare pe care o aveți, ragdoll este pisicuța potrivită deoarece se va mula perfect pe caracterul dumneavoastră și, în orice tare ați fi, vă va liniști, plâcându-i mereu, la fel de mult, să fie luată în brațe. Fiind foarte liniștită nu vă va deranja activitățile.

pisică - gemenipisici

RAC

Fiind un nativ familist, liniștit și controversat, siameza este alegerea perfectă. Afectuoasă, vorbăreață, poate scoatefoarte ușor Racii din stările de melancolie sau tristețe iar loialitatea de care dau dovadă vă va bucura enorm.

pisică - racpisici

LEU

Pentru că vă place să fiți iubit și lăudat, pisica burmeză este fix ce vă trebuie. Își idolatrizează stăpânul și totodată este extrem de frumoasă, cu o blană deasă și moale. Toate astea nu necesită îngrijiri speciale.

pisică - leupisici

FECIOARĂ

Datorită eforturilor depuse de dumneavostră în carieră s-ar putea să nu petreceți foarte mult timp pe acasă. Norvegiana de pădure este cea mai buna alegere pentru stilul dumneavoastră perfecționist, deoarece este o pisică ce poate sta singură mult timp, foarte liniștită și cuminte, care vă va aștepta iubitoare acasă, așteptând cu nerăbdare să fie mângâiată și alintată.

pisică - fecioarapisici 680x1024

BALANȚĂ

Stilul sociabil și prietenos ce vă reprezintă trebuie să caracterizeze și micuța ființă ce vă stă alături. Somali este o pisicuță frumoasă, extrem de prietenoasă, de care vă veți atașa ușor.

pisică - balantapisici

SCORPION

Aveți nevoie de un animal de companie cu un caracter la fel de indiferent și misterios, ca al dumneavoastră, de aceea Selquirq Rex vă va fi cel mai bun prieten din lumea animalelor. Este o pisicuță tăcută și blândă care nu cerșește atenție dar suficient de jucăușă și alintată incât să vă aducă în jocul ei.

pisică - scorpionpisici

SĂGETĂTOR

Datorită plecărilor dese și lungi aveți nevoie ca micuțul patruped să vă aștepte la fel de iubitor și prietenos ca și când nici nu ați fi fost plecat. De aceea rasa Sphynx este companionul potrivit. Această pisică devotată și cuminte, deși nu pare, va fi cea mai bună alegere, pentru că nu necesită îngrijiri speciale.

pisică - sagetatorpisici

CAPRICORN

Veți fi extrem de fericit alături de o persană pentru că este o pisică liniștită care nu vă va deranja în timp ce munciți și vă va primi cu căldură când veți dori să o alintați. De asemenea nu va dori să știe toate detaliile locuinței dumneavoastră și o puteți ține liniștit în brațe în timp ce vă faceți munca la birou.

pisică - capricornpisici

VĂRSĂTOR

Potrivită stilului dumneavoastră activ și cerințelor exigente în materie de frumusețe exotic short hair va fi alegerea cea mai bună. Este o pisicuță drăgălașă, docilă și tăcută, dar și extrem de jucăușă cu stăpânii ei.

pisică - varsatorpisici

PEȘTI

Înclinarea spre artă și plăcerea pentru lucrurile spirituale cât și dorința de a fi iubit și înțeles fac ca rasa Snowshoe să vă îndeplinească toate cerințele. Este o pisicuță afectuoasă și liniștită care vă va fi alături în momentele sensibile dar și în cele mai minunate, fiind sociabilă și docilă.

pisică - pestipisici

pisică - zodiilesimuzica 150x150Citeste si: Horoscop special – ce stil de muzică ți se potrivește

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.