Horoscop special – 6 planete în retrograd, zodiile sunt răvășite!

horoscop - planet 1781402 1280 1024x438

Horoscop special – 6 planete în retrograd, zodiile sunt răvășite! Începând cu 26 iunie și până la finalul lui august nu mai puțin de 6 planete (Jupiter, Saturn, Pluto, Marte, Uranus și Mercur) se vor afla în mișcare retrogradă. Este o perioadă în care timpul pare că încetinește și nu mai avem nevoie de grabă în lucrurile pe care le facem.

Berbec
Sezonul retrograd te va face să te concentrezi mai mult asupra casei și familiei. Vei reuși să te relaxezi mai mult începând cu luna iulie și vei uita de griji și de probleme. Încearcă să nu riști în perioada care urmează și să nu pornești în aventuri care ar putea să îți pună în pericol viața. Concentrează-te mai mult asupra muncii și sănătății, deoarece ai parte de influență pozitivă din partea astrelor pe aceste planuri.

Taur
Acest sezon va începe bine pe plan personal. Nu vei mai avea probleme de comunicare cu persoana iubită și vei putea să te apropii mai mult de aceasta. De asemenea, sezonul retrograd te va face să comunici mai mult cu familia și să stai mai mult cu cele mai importante persoane din viața ta. Sfârșitul sezonului te va face să fii mai spontană și să te simți mai fericită.

Citește și: Horoscop special – 3 zodii, gata să înșele vara aceasta!

Gemeni
La începutul acestui sezon te vei concentra mai mult asupra câștigării banilor și obținerii succesului profesional. Vei învăța cum să îți exprimi mai bine gândurile și sentimentele, dar și cum să comunici eficient cu cei din jur. La sfârșitul verii te vei întoarce în sânul familiei și te vei relaxa acasă.

Rac
Această vară va reprezenta un nou început pentru tine. Vei avea mai multă încredere în tine și vei putea să duci până la capăt tot ce ți-ai propus. În plan profesional, te așteaptă zile bune: îți exprimi cu ușurință ideile personale și vei avea succes.

Leu
Sezonul retrograd te va face să fii mai spirituală și să te bazezi pe intuiție. Îți vei dori să te purifici, să meditezi și să îți liniștești sufletul. Totuși, această călătorie spre pace și armonie nu va fi deloc ușoară. Vei învăța să îți pui nevoile pe primul loc și să fii mai încrezătoare în propriile forțe.

Fecioară
Intrarea celor șase planete în retrograd te va face să îți dorești să fii mereu înconjurată de prieteni și să simți că aparții unui grup sau unei comunități. Vei întâlni multe persoane cu care ai lucruri în comun și cu care vei stabili legături de durată. Acest lucru te va ajuta să îți descoperi mai mult partea spirituală și să vezi care sunt nevoile tale cu adevărat.

Sursă foto: Pixabay

horoscop - dragoste 90x90Citește și: Horoscop special – cine vrea să te cucerească vara aceasta?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.