Horoscop special – Planetele și zodiile guvernate! (I)

planetă - planeta

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – Planetele și zodiile guvernate! (I) Știați că fiecare constelație ce reprezintă o zodie este reprezentată de o planetă care o guvernează? Ați aflat că în unele zodii sunt domiciliate și două planete? Știați că această planetă îi oferă zodiei o parte din caracteristicile pe care? Știți care este planeta ce vă guvernează zodia?  Răspunsul la aceste întrebări se află exact aici.

Berbec
Planeta guvernatoare: Marte
Această planetă are două domicilii, cel masculin fiind în zodia Berbec.
Datorită acestei zodii, nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt simbolizați de energie, fiind extrem de pasionali, spontan și curios. Își împlinește singur dorințele, nu simte nevoia să fie ajutat însă este o fire care reacționează destul de rapid, fără să mediteze asupra hotărârilor și se plictisesc destul de repede, fără să ducă la sfârșit un lucru.

Taur
Planeta guvernatoare: Venus
Planetă cu doua domicilii, cel feminin, benefic, fiind în Taur.
Nativii din această zodie sunt romantici, plini de emoții si senzualitate însă rămân atașați și stabili. Datorita lui Venus, Taurii sunt persoane care se implică în relații serioase și sunt loiali, însă pot devenii geloși si posesivi.

Gemeni
Planeta guvernatoare: Mercur
Mercur este o planetă cu domiciliul în doua zodii, partea masculină aflandu-se în Gemeni.
Această planetă le implementează Gemenilor un caracter curios, o mare dorință de comunicare, ajutându-i și cu atenția distributivă și gândire vioaie. Însă, datorită calităților cu care au fost înzestrați, pot devenii duplicitari, prefacandu-se interesați dar tratând cu superficialitate ideile celor din jur.

Rac
Planeta guvernatoare: Luna
Luna are ca domiciliu doar zodia Rac, conferindu-i sentimente puternice, atracție pentru viața de familie, dorința de a devenii gospodina familiei, dar, totodată, nativii au parte și de o sensibilitate ce s-ar putea să îi rănească, deoarece nu oricine poate înțelege sentimentele atât de profund precum această zodie.

Leu
Planetă guvernatoare: Soare
Soarele este sursa de lumină și căldură a galaxiei noastre, oferindu-i Leului caracteristicile sale principale. Acestor nativi le este oferit un dar prin care reușesc să se impună în fața celorlalți atât timp cât este folosit în scopul predestinat, mai exact în scopurile nobile potrivite acestei zodii.
Însă nativilor din Leu le este sortit să aibă un orgoliu ușor de rănit, tocmai pentru a renunța la vânătoarea de admirație care, ca o răzbunare, în loc să-i ajute în afirmarea în plan social, îi va detrona în râsul celorlalți.

Fecioară
Planetă guvernatoare: Mercur
Cel de-al doilea domiciliu al lui Mercur, cel feminin, se află în zodia Fecioară, dezvoltandu-le acestor nativi în mod deosebit, rațiunea, minuțiozitatea cu care pun la punct fiecare mic detaliu și capacitatea de a lucra cu cantități mari de informații. Pot devenii foarte ușor parteneri ideali, însă la fel de rapid pot pierde lucruri importante din cauza spiritului critic și dreptului de a judeca pe care consideră că îl dețin.

planetă - zodiispeciale 150x150Citeste si: Horoscop special – cum se distrază zodiile

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.