Horoscop special – planetele și zodiile guvernate (II)

planetă - planetezodii

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – planetele și zodiile guvernate (II) Știați că fiecare constelație ce reprezintă o zodie este reprezentată de o planetă care o guvernează? Ați aflat că în unele zodii sunt domiciliate și două planete? Știați că această planetă îi oferă zodiei o parte din caracteristicile pe care? Știți care este planeta ce vă guvernează zodia? Răspunsul la aceste întrebări se află exact aici.

Balanţă
Planetă guvernatoare-Venus

Planeta Venus are domiciliu şi în Balanţă, conferind nativilor dorinţa de activitate, de echilibrare a situaţiilor prin diplomaţie şi simt justiţiar. Cei născuţi în zodia Balanţă rezolvă conflictele într-o manieră corectă şi au un simț estetic dezvoltat şi o dorinţă de comunicare accentuată, aşa că relaţiile vor fi mereu prieteneşti, lipsite de conflicte şi echilibrate.
Totodată, Venus oferă şi optimism în Balanţă.

Scorpion
Planete guvernatoare-Marte şi Pluto

Pluto le dă Scorpionilor puterea de a trece peste toate. Această zodie este sortită, într-o oarecare măsură, anumitor acţiuni, dezvoltând crize prin care nativii vor trece mai uşor sau mai greu, înfruntând situaţii dificile pentru ca, mai târziu, să “renască”. Asta le dezvoltă simţurile extrem de mult şi îi ajută să vadă dincolo de aparenţe.
Marte conferă mister şi putere în gândire, cărora nativii mai slabi nu le-ar putea face faţă. Această planetă dezvoltă subconştientul, oferă subtilitate şi dorinţa de individualizare.

Săgetător:
Planetă guvernatoare: Jupiter

Jupiter oferă nativilor din Săgetător o dorinţă accentuată de aventurare. Totodată, Săgetătorii dezvoltă o dorinţă de a duce la îndeplinire tot ce îşi propun, indiferent cât de dificil ar fi. Le place să rişte pentru visele lor şi au o imaginaţie dezvoltată, mai ales în plan spiritual. Însă trăiesc pe principiul “nu cred până nu văd”, dezvoltând credinţă doar în propriile descoperiri.

Capricorn
Planetă guvernatoare- Saturn

Saturn le oferă nativilor din Capricorn puterea de a trece peste tot ce înseamnă material. Astfel, Capricornii guvernaţi de Saturn pot fi extrem de devotaţi în ceea ce fac, însă sunt capabili de sacrificii majore pentru binele comunităţii. De aceea sunt potriviţi în funcţii de conducere a organizatilor şi comunităţilor.
Vărsător
Planetă guvernatoare: Uranus

Această planetă oferă nativilor din Vărsător înclinaţia spre inovaţie. Vărsătorii acceptă tot ce e nou din punct de vedere tehnologic şi ideologic, sunt deschişi la schimbări şi se plictisesc destul de repede în monotonie.
Mereu găsesc un lucru pe care să îl restaureze, le place să renoveze şi să schimbe tot ce consideră necesar.

Peşti
Planetă guvernatoare: Jupiter

Jupiter în Peşti este în Domiciliul său feminin, unde componenta sa emoţională este cea mai curată. Caracteristicile de baza sunt compasiunea, umanitarismul, înclinaţia spre a înţelege nevoile altora şi spre a-i ajuta.
Jupiter în Peşti determină nativii să pună un accent mai mare pe spiritualitate decât pe bunurile materiale. Această planetă dezvoltă sentimentele pure, sincere, bazate pe emoţie şi spontaneitate. Nativii din Peşti au o imaginaţie extrem de bogată, un suflet mare şi o credinţă debordantă în propriile idealuri. Pun suflet în tot ce fac, dar sunt şi uşor de dezamăgit, deoarece nu toţi oamenii înţeleg partea spirituală la care Peştii ţin atât de mult.

planetă - planeta 150x150Citeste si: Horoscop special – planetele și zodiile guvernate (I) 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.