Horoscop special – cum se poartă zodiile îndrăgostite?

horoscop - heart 1137259 960 720

Horoscop special – cum se poartă zodiile îndrăgostite? Ai văzut vreodată un om îndrăgostit? Pare că toată ființa sa se resetează, lasă deoparte orice frici și limitări și trăiește totul la maxim. Un om îndrăgostit este un om tare frumos. Și se manifestă diferit, în funcție de zodia sa:

Berbec
Eşti extrem de independentă şi curajoasă în dragoste.

Ai curajul de a te da la tipul de la bar şi eşti suficient de independentă încât să nu te lamentezi dacă acesta te respinge. Doar pentru că ştii cum să îi faci să muşte momeala nu înseamnă că întotdeauna ştii ce faci atunci când eşti cuplată. Poţi deveni destul de impulsivă, nerăbdătoare şi să ai schimbări bruşte de dispoziţie. Fie că eşti speriată sau plictisită, cert e că nu îţi poţi controla obiceiul de a îndepărta oamenii de tine!

Taur
Eşti renumită pentru capacitatea ta de a te ataşa de oameni imediat.

Tu faci orice pentru a-ţi mulţumi iubitul şi te asiguri că e fericit în orice moment. Latura ta întunecată iese la iveală atunci când devii prea posesivă. În dragoste, devii obsedată de control.

Gemeni
Eşti o persoană sociabilă care comunică foarte uşor cu cei din jurul ei.

Eşti acea invitată care face tot felul de comentarii la petrecerea la care participă. Pe măsură ce ai pus mâna pe un tip, poţi deveni destul de repede nemulţumită, iar acest lucru poate deveni o problemă majoră. Nu eşti genul de femeie care să stea multe mult într-o relaţie.

Citește și: Horoscop special – ce schimbări te așteaptă în a doua parte a lui 2018

Rac
Eşti o persoană atât de dulce, nevinovată şi plină de compasiune.

Ce simt ceilalţi, simţi şi tu. Eşti o parteneră care ştie ce înseamnă să stai lângă cineva şi la bine, dar şi la rău. Odată ce te îndrăgosteşti, e greu să fii convinsă că ai prea mare încredere în cel de lângă tine. Cu toate acestea, uneori devii prea arogantă din cauză că scapi de sub control sensibilitatea care te caracterizează.

Leu
Eşti plină de viaţă, încrezătoare şi, cu siguranţă, nu îţi e frică să spui de gândeşti.

Nu se pune nimeni cu tine. Deşi ai încredere, sentimentele tale au tendinţa de a scăpa de sub control. Complet detaşată, s-ar putea să devii enervantă. Poţi ajunge într-un punct în care nu cunoşti limite şi poţi fi temperamentală.

Fecioară
Abordarea de la început cu privire la iubire este absolut logică în cazul tău.

Punctul tău forte este mintea, aşa că înţelegi cu uşurinţă ce înseamnă să păstrezi o limită sănătoasă şi să îţi ţii sentimentele până când simţi că poţi avea încredere. Cu toate acestea, acest lucru se poate schimba rapid. Poţi deveni prea raţională, chiar până în punctul în care eşti foarte critică cu iubitul tău şi acţiunile sale. Chiar dacă te simţi bine cu partenerul tău, acest lucru poate afecta potenţialul relaţiei, mai ales dacă te justifici spunând că eşti doar onestă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - love 3187623 960 720 1 90x90Citește și: Horoscop special – zodii perfecte pentru o iubire de vară!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.