Horoscop special – Portalul Leului, moment astrologic unic!

horoscop - leu

Horoscop special – Portalul Leului, moment astrologic unic! În fiecare an, pe data de 8 august, are loc un aliniament cosmic unic: Pământul se aliniază cu centrul galaxiei, deschizând astfel un portal cosmic, cunoscut sub numele de Portalul Leului (are loc în zodia Leu) și care ne afectează atât pe plan fizic cât și spiritual. Iată cum:

Ce se întâmplă exact prin Portalul Leului?

Valuri de lumină şi coduri de conştiinţă trezită vin acum pe planetă. Această lumină şi energie sporită a ascensiunii cauzează schimbări într-un fel sau altul în viaţa fiecăruia dintre noi. Capitole mari precum relaţii, schimbări în carieră, scopul în viaţă, locuinţă, călătorii, lucru la nivel de suflet, eliberarea lucrurilor materiale – sunt subiecte care ies acum în evidenţă. Totul este în revizuire în acest moment.

Citește și: Horoscop special – ce zodii vor avea noroc în următorii 5 ani!

Iar întrebarea capitală este: Îţi serveşte Adevărului autentic? Este acel lucru aliniat cu Iubirea şi cu creşterea sufletului tău? Aceste schimbări prin care trecem acum ne servesc să ne aliniem cu Adevărul, cu următorul nivel de iubire şi lumină pe care îl putem experimenta în viaţa noastră. Schimbarea nu este întotdeauna uşoară. Poate fi înspăimântător să nu ştii ce se va întâmpla şi ce urmează pentru tine. În special când lucrurile par să se prăbuşească şi la nivel individual şi colectiv.

Care este mesajul îngerilor în privinţa Portalului Leului?

Mesajul îngerilor este să avem încredere. Să ne reîntoarcem permanent la o vibraţie de iubire, să eliberăm frica şi incertitudinea şi să stăm focalizati pe ceea ce ne dorim. Să ne aducem aminte faptul că suntem fiinţe spirituale în formă fizică.

Orice schimbare care se întâmplă acum ne serveşte să ne aliniem cu puterea sufletului şi cu ceea ce ne aduce bucurie, iubire, oportunităţi şi posibilităţi.

8-8

Ia-ţi timp să meditezi în jurul datei de 8 august. În acel moment, energia acestui portal va fi foarte puternică şi portalul va fi complet deschis. Observă lumina cum îţi activează chakrele superioare şi cum intră în chakra coroană că să-ţi lumineze conştiinţa trezită care a fost mereu cu tine.

Sursă foto: Pixabay

Citește continuarea pe Sfatul Părinților

horoscop - mask 2095267 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cum să seduci o femeie, după zodia ei

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.