Horoscop special – ce ne pregătesc astrele în octombrie?

horoscop - autumn 20461 960 720

Horoscop special – ce ne pregătesc astrele în octombrie? Încet, dar sigur, prima lună de toamnă ne spune adio. Octombrie promite să fie o lună la fel de interesantă și plină de provocări astrale:

Marte (Fecioară) trigon Pluto (Capricorn): progres prin determinare

Prima zi a lunii se remarcă prin aspectul armonios de trigon pe care îl lansează Marte din semnul Fecioarei lui Pluto din zodia Capricornului. În preajma acestei zile, dispunem de avântul necesar să ne ocupăm de chestiuni practice, iar niciun obstacol nu ve dovedește prea greu de trecut dacă ne dorim într-adevăr să atingem un obiectiv. Se întrevede așadar o perioadă de câteva zile în care dăm dovadă de randament și spor în toate activitățile pe care le facem, indiferent de natura lor.

Citește și: Horoscop special – prieteniile de nedespărțit ale zodiacului!

Venus (Fecioară) trigon Pluto (Capricorn): mie ce-mi iese din relația asta?

Ziua de 3 a lui octombrie se distinge prin aspectul favorabil de trigon pe care îl trimite Venus din zodia Fecioarei lui Pluto din semnul Capricornului. În jurul acestei zile, se constituie contextul astral necesar evoluției oricărei relații profesionale pe care am avea-o. Dacă se stabilesc cupluri în această perioadă de câteva zile, se prea poate ca acestea să aibă o componentă materială destul de accentuată. Așa se face că pentru noi sentimentele trec, cel puțin de data aceasta, prin stomac.

Venus conjunct Marte (Fecioară): mână de la mână

În data de 5 a lunii, aceeași Venus din semnul Fecioarei se alătură lui Marte, fapt pentru relațiile profesionale ar putea fi favorizate. Dispunem nu doar de elanul necesar, ci și de pasiunea de care avem nevoie pentru a faceperformanță în cadrul parteneriatelor. Se anunță mult dinamism, dar și dedicare în tot ceea ce întreprindem pe planul muncii, dar și nu numai. Așadar, se întrevede un timp în care putem face progrese mult mai mari decât ne-am imaginat poate la început de proiect.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - yoga 150x150Citește și: Horoscop special – cum te vindeci spiritual în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.