Horoscop special: Previziuni în DRAGOSTE pentru 2017

horoscop - Love Heart on Beach HD Photo Background 1024x576

Horoscop special: Previziuni în DRAGOSTE pentru 2017 Eşti curios/ curioasă să descoperi ce ţi-a pregătit 2017 la capitolul dragoste? Descoperă horoscopul italian personalizat pentru anul următor şi află care este destinul tău în dragoste. Conform horoscopului italian, dată naşterii reprezintă un indiciu preţios al tipologiei căreia îi aparţii şi care îţi imprimă anumite trăsături, dar predispune şi la un anumit traseu existenţial. 

Dacă te-ai născut în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 –faci parte din categoria A1;

Dacă te-ai născut în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 – faci parte din categoria B2;

Dacă te-ai născut în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 – faci parte din categoria C3;

Dacă te-ai născut în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – faci parte din categoria D4;

 

Dacă te-ai născut în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 – faci parte din categoria E5.

Ce aduce Horoscopul Italian al lui Amor pentru cei care aparţin grupului A1

Dacă te afli într-o căsnicie sau în orice fel de legătură afectivă puternică şi modul de comunicare cu persoană iubita are anumite minusuri, este momentul să te bucuri căci 2017 îţi va oferi posibilitatea să discuţi deschis despre orice te deranjează. De asemenea, 2017 este pentru aceşti nativi o încununare a pozitivismului şi a norocului în dragoste, roată destinului învârtindu-se în favoarea ta. Prosperitatea şi abundenţă vor fi resimţite în toate aspectele vieţii tale şi cu precădere în cel amoros.

Citeşte şi: Horoscopul amoros al lunii Octombrie

Te vei simţi binecuvântată şi împlinită în dragoste în noile contexte ale anului, mai ales că perspectivele şi conceptele tale despre dragoste şi relaţii capătă în anul următor un alt înţeles, chiar şi spre surprinderea ta. Sunt schimbări care îţi vor restructura viaţă, însă eşti mai mult decât pregătită pentru ele şi fac parte dintr-o nouă etapă a vieţii tale. Anul 2017 aduce la pachet căsătorii şi logodne neaşteptate, dar şi o evoluţie fulgerătoare a relaţiilor de dragoste care debutează în 2016. În familiile multor din aceşti nativi o sarcina schimbă în bine dispoziţia tuturor. De asemenea, 2017 presupune pentru aceşti nativi sfârşitul unui ciclu de evoluţie interioară ce se va reflectă şi în exterior, în relaţia cu partenerul de viaţă.

În 2017, dragostea se va află în centrul preocupărilor tale mai ales că îţi va purta paşii spre un drum nou, necunoscut ţie. 2017 aduce pentru ţine provocări şi transformare interioară, dar şi schimbări interioare suficient de puternice încât să te determine să iei decizii drastice. Mulţi dintre nativii aparţinând acestei tipologii vor încheia acele relaţii disfuncţionale în care nu se mai simţeau împliniţi şi fericiţi şi se vor deschide posibilităţii de a cunoaşte pe cineva noi.

Totodată, dorinţa de aventură şi romantism a nativilor single va atrage în preajma acestora persoane noi şi interesante, care le vor stârni interesul. Spiritul tău energic, entuziast şi arzător este că o torţa a atracţiei pentru persoanele din jurul tău. Caută inspiraţia şi curajul de a face alegerile potrivite chiar în inima ta. Dacă ai îndoieli în privinţa persoanei alături de care să porneşti pe un drum nou, ascultă-ţi instinctele. Oricum ar fi, este scris în stele că în primele şase luni ale anului 2017 vei trăi emoţii intense în preajma unei persoane speciale. Călătoriile, dar şi prietenii îţi oferă cele mai mari şanse de a-ţi întâlni sufletul pereche.

Citeşte şi continuarea: Kudika.ro

Foto: hdnicewallpapers.com

horoscop - horoscop zilnic 12 septembrie 150x150Citeşte şi: Horoscop special: Zodiacul BANILOR în luna Octombrie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.