Horoscop special: Previziunile pentru luna NOIEMBRIE

horoscop - 6991508 autumn love 1024x640

Horoscop special: Previziunile pentru luna NOIEMBRIE E o perioada a vulnerabilităţii, extremelor şi schimbării. Mulţi vor observă o scădere a nivelului de energie şi a performanţelor, foarte neplăcută la final de an, când treburile ne împresoară din toate părţile. Există în continuare predispoziţie la accidentări şi tot felul de conflicte interioare şi exterioare, dar creşte şi nivelul de empatie, care ne ajută să le rezolvăm mai uşor.

BERBEC – FĂ TOT POSIBILUL SĂ-ŢI ŢII PORNIRILE ÎN FRÂU

Zodia te predispune permanent la excese, iar Marte în Vărsător potenţează acest aspect, aşa că în perioada asta e musai să faci un efort şi să-ţi ţii pornirile în frâu. Chiar dacă te simţi plin de elan, nu exagera nici cu muncă, nici cu mâncarea, nici cu sportul, nici cu distracţia, fă tot posibilul să fii cumpătată. Rişti să-ţi dai duhul alergând după himere şi proiecte fără nicio finalizare. În relaţiile personale şi profesionale pot să apară tensiuni. Nu te pune acum cu şefii!

TAUR – VIAŢA DE CUPLU E FOARTE IMPORTANTĂ

Nu ai probleme deosebite în noiembrie, totuşi stresul îşi spune cuvântul, aşa că nu pune prea mare presiune pe ţine şi deconectează-te din când în când cu activităţi relaxante. Viaţă de cuplu e foarte importantă acum, e momentul să consolidezi relaţia şi să o pui pe primul loc. Pe plan profesional astrele te ajută să avansezi, să fii promovat. Sub nicio formă nu-ţi pasă responsabilităţile de serviciu, du-le singur la bun sfârşit şi culege roadele!

Citeşte şi: Când țesutul IUBIRII se cicatrizează !

GEMENI – AI TOATE ŞANSELE SĂ OFICIALIZEZI RELAŢIA

Emoţiile pun stăpânire pe ţine mai mult că oricând în perioada următoare. Bucură-te de cele pozitive şi nu le da putere celor negative, detaşează-te, totul e trecător! Luni bune de acum înainte e foarte bine aspectata dragostea profundă şi ai toate şansele să închegi relaţii de durata sau să oficializezi relaţia pe care o ai deja. La serviciu eşti foarte productivă, îţi alegi bine priorităţile şi te faci remarcată de către şefi. Nu ezită să te implici în parteneriate!

RAC – LIPSA DE ÎNCREDERE POATE CREA PROBLEME

Luna te susţine, eşti dinamică, dar întâmpini destule dificultăţi. Tensiunea nervoasă pe care o resimţi din plin te împinge să faci eforturi mai mari decât poţi duce că să rezolvi problemele ce te-nconjoară. Lipsa de încredere poate fi o problema în viaţă de cuplu! Nu crea drame din orice nimic şi rezervă-ţi un timp din zi doar pentru ţine. Riscul de depresie e destul de mare, dar prietenii şi familia te ajută să treci peste stările de tristeţe. Nu te izola!

LEU – COMUNICAREA ESTE FAVORIZATĂ

Ai parte de ceva turbulenţe luna asta, inclusiv risc de accidentări sau îmbolnăviri. La serviciu e bine să accepţi provocări, dar fără să te arunci cu capul înainte, altfel rişti să nu poţi respectă termenele de predare! În viaţă de familie, comunicarea e favorizată mai ales începând cu jumătatea lunii. Eşti mai tentată că altădată să faci excese culinare, aşa că înfrânează-ţi poftele, că să nu te trezeşti cu neplăceri estetice şi digestive.

FECIOARA – UNA DINTRE CELE MAI AVANTAJATE ZODII ÎN ACEASTĂ LUNA

Eşti unul dintre cele mai avantajate semne zodiacale luna asta. Emani energie şi voie bună molipsitoare. Dacă apar momente agitate, un pic de echilibru te ajută să le depăşeşti. În relaţiile personale eşti neaşteptat de empatică, simţi mai mult decât de obicei, comunici şi te ataşezi uşor. Doar pe plan financiar e posibil să nu-ţi meargă chiar aşa de bine cum ai sperat, mai ales dacă cedezi tentaţiei şi faci cheltuieli neprevăzute. Poţi merge la medic, orice intervenţie reuşeşte!

Citeşte şi continuarea: Kudika.ro

Foto:http: 7-themes.com

horoscop - Miss Fame1 150x150

Citeste si: Horoscop special: Cei născuţi la CUSPIDE

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.