Horoscop special – cum arată prietenia adevărată pentru zodii?

horoscop - friendship

Horoscop special – cum arată prietenia adevărată pentru zodii? Prietenia adevărată este un dar atât de rar, iar dacă ai parte de ea, nimic nu este mai important decât să încerci să o păstrezi pentru totdeauna. Oare care zodii fac asta? Te numeri și tu printre ele?

Berbec
Berbecul merge mereu mai departe şi îşi vede de viaţa lui.

Dacă cineva pleacă din cercul său social sau se mută departe, el o să facă acelaşi lucru. Legăturile puternice cu oamenii nu îl vor ţine în loc. Poate fi un lucru şi bun şi rău, dar evident rău pentru prietenia voastră care va începe să se diminueaze. Lucrul bun este că înţelege că ai o nouă viaţă şi acceptă schimbarea.

Taur
Taurul este o persoană de încredere şi astfel un prieten devotat.

Indiferent de distanţă, el va fi mereu acolo. Dar spune-i că pleci cu trei luni înainte, pentru că nu îi plac schimbările bruşte. Şi nu îi place când oamenii îşi schimbă viaţa cu totul. Va trece totuşi peste tristeţe şi va începe să te viziteze tot mai des. Apelurile telefonice şi mesajele nu sunt suficiente pentru el. Contactul direct este foarte important pentru el, iar relaţiile virtuale nu îi oferă posibilitatea asta. Dar nu îţi face griji, îşi va plăti biletul de avion de unul singur.

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna februarie!

Gemeni
Gemenii vor fi întotdeauna acolo pentru tine dacă te întorci acasă, mai ales când vine vorba de distracţie şi voie bună.

Dar pot fi foarte indecişi, ceea ce înseamnă că el va veni mai greu acolo unde te afli tu. Are tendinţa să răstoarne lucrurile, aşa că, dacă ai plecat şi intenţionează să te contacteze după un timp, este mult mai probabil să renunţe la ideea de teama că te-ai schimbat prea mult.

Rac
Racul este destul de emoţional, aşa că dacă îl anunţi că pleci din ţară, va fi extrem de trist.

Este sentimental şi sensibil, aşa că poate să te eticheteze la întâmplare în imagini vechi pe Facebook şi să comenteze câteva lucruri pe ici pe colo de dorul tău. Dar sincer, dacă ar veni vorba să te sune, el cel mai probabil nu va fi interesat de asta.

Leu
Leul ştie că este irezistibil şi cu siguranţă te vei enerva la culme dacă te va anunţa cî părăseşte ţara, dar el te va iubi oricum.

Îşi adoră prietenii şi ia toate relaţiile foarte în serios. Când vine vorba să te viziteze, nu te aştepta să dormi sau să te relaxezi pe canapea, pentru că se va asigura ca tu şi el să profitaţi la maximum de timpul împreună. Şi toate astea pentru că îţi lipseşte atât de mult. Îţi vei da seama de asta din îmbrăţişările la fiecare 5 secunde.

Fecioară
Fecioara este bună în a acorda atenţie detaliilor mici ale vieţii şi înţelege de ce e nevoie pentru a păstra o prietenie adevărată, dar timiditatea o va opri să facă ceva în acest sens.

De obicei, dacă te muţi departe de ea pentru a începe o viaţă nouă, ea e predispusă să uite totul şi să lase trecutul în trecut.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - sunset 3087474 1280 90x90Citește și: Horoscop special – cum scapi de stres, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.