Horoscop special – prietenii și dușmanii fiecărei zodii!

horoscop - enemy

Horoscop special – prietenii și dușmanii fiecărei zodii! Prietenii adevărați sunt din ce în ce mai greu de găsit iar dușmanii par că se înmulțesc de la o zi la alta. Încrederea noastră în cei din jur este din ce în ce mai mică. Cum faci atunci să știi de care oameni este bine să te apropii sau nu? Te ajutăm noi, cu horoscopul prietenilor și dușmanilor fiecărei zodii:

Berbecul
Prietenii adevărați sunt foarte importanți pentru tine și știi să apreciezi afecțiunea și sprijinul lor. La rândul tău, îți oferi ajutorul celor care au nevoie de tine și nu te gândești de două ori când ești chemată la greu. Din punct de vedere al compatibilităților astrale, cei mai buni prieteni îi vei găsi în zodiile Leu, Săgetător sau Gemeni, semne astrale la fel de active, optimiste și independente ca tine. În schimb, ar trebui să te ferești să te apropii prea mult de nativii din Fecioară sau Capricorn, pentru că nu aveți nimic în comun și vor apărea antipatii între voi.

Taur
Alegeți prietenii asemeni ție, onești, simpli, punctuali și harnici. Te vei înțelege de minune cu Fecioarele, cu Racii, cu Peștii sau chiar cu Vărsătorii, deși despre cei din urmă se spune că sunt mai superficiali. Oamenii te apreciază pentru firea ta echilibrată și capătă încredere în tine, chiar dacă nu îți dezvălui decât o mică parte din viața ta celorlalți. În ceea ce privește relațiile conflictuale, cele mai dificile zodii pentru tine ar putea fi Balanța sau Gemenii, care nu îți acordă atenția de care ai nevoie.

Gemeni
Fire dinamică și lipsită de răbdare, nu te înțelegi prea bine nici cu Racii, nici cu Capricornii, care au întotdeauna ceva de criticat la tine. În schimb, sunt multe alte zodii cu care vei avea relații de prietenie durabile și care te vor aprecia pentru toate calitățile tale. Balanțele, Scorpionii, Vărsătorii sau Leii se vor simți excelent în compania ta, iar în momentele de cumpănă poți apela cu încredere la sfaturile lor.

Citește și: Horoscop special – cele mai senzuale semne ale zodiacului

Rac
Atentă cu cei din jur, grijulie și familistă convinsă te vei împrieteni ușor cu persoanele care au aceleași principii de viață ca și tine. Nativii din Capricorn, Rac, Fecioară sau Scorpion pot fi prietenii adevărați ai zodiei tale, în compania cărora te vei simți în largul tău și apreciată. Mai dificil va fi să te înțelegi cu persoane din Gemeni sau din Balanță, iar cu Leii poți ajunge ușor la dușmănie.

Leu
Pe cât de ușor este să atragi atenția tuturor și mai ales admirația bărbaților, pe atât de ușor îți faci și dușmani, mai ales din rândul femeilor. Se pare că nu te vei înțelege niciodată cu persoanele născute în Capricorn, în Rac sau în Scorpion. În schimb, poți avea relații de prietenie cu Gemenii, cu Peștii sau cu Berbecii care vor aprecia firea ta deschisă, optimistă și puternică.

Fecioară
În relațiile de prietenie care contează cel mai mult pentru tine, te implici trup și suflet. Ești alături de prietenii tăi și la bine, și la greu, îi sfătuiești tot timpul, încerci să îi îndrumi și să le ordonezi viața… ba chiar devii uneori obositoare și insistentă. Unii acceptă prietenia ta fără rezerve, precum Taurii, Racii sau Peștii, dar alții se simt sufocați. În ceea ce privește dușmăniile, vei știi să le ocolești, dar nu te vei înțelege niciodată prea bine cu Săgetătorii, cu Leii sau cu Berbecii.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Libertatea pentru femei

horoscop - love 1643452 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cel fel de iubit ai, după luna nașterii lui!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.