Horoscop special – prima impresie pe care o lasă fiecare zodie!

horoscop - great first impressions

Horoscop special – prima impresie pe care o lasă fiecare zodie! Te-ai întrebat vreodată, care a fost prima impresie pe care ai lăsat-o oamenilor la prima întâlnire? Oare i-ai cucerit pe loc sau, mai degrabă, i-ai făcut să nu își mai dorească să te vadă a doua oară? Aflăm totul mai jos, din horoscopul de azi:

Berbec – Oamenii se tem de tine. Ești puternică și atitudinea ta îi intimidează pe cei din jur. Din nefericire, oamenii care se tem de ceva încearcă să înlăture pericolul din viața lor și, astfel, ești predispusă la singurătate!

Citește și: Horoscop special – Femeia Pești în viața ta, o binecuvântare!

Taur – Cei din jurul tău sunt tentați să creadă că îi minți. Ai ceva misterios în tine, iar privirea ta îi pune pe gânduri pe apropiați. Asta nu rămâne valabil pentru mult timp, dar prima impresie este foarte greu de schimbat. O să ai ceva de muncit ca prietenii tăi să se înțeleagă că așa este firea ta și nu este nimic în neregulă.

Gemeni – La prima vedere, oamenii o să creadă că ești o fraieră. Cu o asemenea prejudecată o să trăiești tot restul vieții, deși nu este deloc adevărată. Îți ia ceva timp până înveți să te adaptezi într-un colectiv nou, iar cei din compania ta au tendința să te eticheteze ca fiind o persoană introvertită.

Rac – Cei care nu te cunosc bine cred despre tine că ești foarte plictisitoare. Își imaginează că stai acasă toată ziua și te uiți la televizor cu o pungă de floricele în brațe. De fapt, realitatea este că ție îți place să ieși din casă și să te distrezi dar, datorită faptului că nu propui niciodată vreo ieșire în oraș, te condamnă la titulatura de ”boring”.

Leu – Toată lumea crede despre tine că ești uimitoare. Emani o energie pozitivă și ceilalți uită de toate supărările când sunt în preajma ta. Prietenii tăi nu sunt obișnuiți să te vadă supărată sau îngândurată, așa că ar fi bine să îți păstrezi entuziasmul pentru mult timp. Ești o terapie pentru cei din jur!

Fecioară – Oamenii se tem de tine, nu pentru că ai un temperament vulcanic, ca un Berbec, ci pentru că dai impresia că urăști pe toată lumea. Nu ești prea prietenoasă și chiar și cei care ajung să se împrietenească cu tine cred că îi detești uneori și simt nevoie să stea departe de tine.

Sursă foto: Pinterest

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - unhappy 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile de femei care te salvează de nefericire!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.