Horoscop special – cum va fi la prima întâlnire în funcție de zodie!

horoscop - horoscop special prima intalnire 1024x608

Horoscop special – cum va fi la prima întâlnire în funcție de zodie! Se spune că prima întâlnire e cu fluturi în stomac, timiditate, priviri și săruturi furate. Dar hai să vedem cum se vede prima întânire în funcție de zodii:

Berbec
Fii pregătită de acțiune. Poate veți dansa sau veți merge la un eveniment sportiv. Și un concert la care participă multă lume i-ar fi pe plac. Pont: nu care cumva să-l contrazici, pentru că vor ieși scântei.

Taur
Gândește-te la ceva relaxant pentru el. Mergeți într-un loc puțin aglomerat și nu-i povesti prea multe. Probabil, va prefera să vedeți un film, pentru a nu fi nevoit să facă prea multă conversație.

Gemeni
Poți să te întâlnești cu el oriunde, atâta timp cât îl asculți captivată. Totuși, va aprecia dacă îl duci într-un mediu care să-l stimuleze: de exemplu, un club unde se cântă muzică life sau la un vernisaj.

Rac
De el trebuie să ai mare grijă: asigură-i o atmosferă caldă, în care să se simtă cât mai confortabil. Evită locurile aglomerate. Vei știi că lucrurile merg cu adevărat bine, atunci când va avea atâta încredere în tine, încât să te invite în „sanctuarul” casei sale.

Leu
Lui ar trebui să-i oferi o cină regală, rafinată: mâncăruri fine, deosebite. Îmbracă-te elegant și dă-ți cu un parfum fin. Nu uita să fii mereu cu un zâmbet misterios pe buze și admiră-i cu voce tare calitățile.

Citește și: Horoscop special – care zodie îți este cel mai bun prieten

Fecioară
Întâlnirea trebuie să fie planificată din timp. El va ști cu exactitate programul și îl va repsecta întocmai. Nici nu te gândi să întârzii, aranjează-te cu foarte mare grijă și nu uita de micile detalii. Va observa imediat orice mic defect.

Balanță
Are un ochi format pentru tot ce e frumos. Va aprecia ținuta ta, dar și modul în care aranjezi masa. Mâncarea trebuie să fie în primul rând, aspectuoasă și, în al doilea rând, gustoasă.

Scorpion
Singurul lucru previzibil la el este că va fi … imprevizibil. Cel mai bine ar fi să faceți sport sau orice altceva implică acțiune și spirit de competiție. Nu vei avea timp să spui prea multe despre tine, ceea ce este de bine, pentru că misterul îl incită.

Săgetător
Dacă vrei să îl cucerești, va trebui să îl urmezi pe cărări de munte, în peșteri cercetate doar de speologi sau, cel puțin, să patinezi împreună cu el pe un lac înghețat. Și toate acestea nu vor fi decât pregătirea pentru următoarele expediții.

Capricorn
Este concentrat pe a face economie. Așa că, dacă mergeți la restaurant, nu comanda ceva scump, dar nici ceva prost, pentru că ținta lui este să obțină cel mai bun raport calitate-preț și va aprecia dacă și tu faci asta.

Vărsător
Pentru el, seara trebuie să fie animată, așa că o întâlnire în doi este exclusă. Alege o petrecere cu multă lume. Nu te aștepta să-ți dea prea multă atenție, dar admiră-l împreună cu ceilalți, pentru șarmul său.

Pești
Nu e niciun secret că îi place apa. Va fi în elementul lui dacă mergeți într-o excursie pe malul unui lac sau dacă faceți o vizită la un acvariu. Dacă nu știi ce să discuți cu el îți dăm un pont: este fascinat de lucruri ieșite din comun.

Sursă foto: bucureștifm.ro

Sursă horoscop: Libertatea pentru femei

horoscop - horoscop special 22 ianuarie 150x150Citeste si: Horoscop special – planuri de nuntă? Uită-te la zodia partenerului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.