Horoscop special – Ce probleme aduce iulie zodiilor?

horoscop - light painting 801024 960 720

Horoscop special – Ce probleme aduce iulie zodiilor? Ne-am dori ca această lună să fie una doar una cu vacanță, dragoste, momente de fericire. Însă zodiile vor avea parte și de momente de cumpănă, peste care trebuie să găsească puterea de a trece.

Berbec
Nu vei trece prin încercări majore în această lună, însă asta nu înseamnă că problemele te vor ocoli complet.

Cea mai mare tensiune va fi pe plan sentimental, în special dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă. Discuţiile şi geloziile partenerului de viaţă te vor obosi atât de tare, încât simţi că nu asta e viaţa pe care vrei să o trăieşti. Te consumi atât de mult şi nu reuşeşti să îl faci să înţeleagă că nu are motive să se comporte aşa. Într-un final, veţi ajunge la un consens.

Taur
Dacă cu banii o duci extrem de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre dragoste.

Nu este exclus ca în luna iulie să te desparţi de partenerul tău de viaţă, însă nu este cert dacă va fi definitiv sau nu. E loc de împăcare atât timp cât unul dintre voi va fi dispus să lase de la el. E clar că planurile voastre nu coincid, iar asta îţi ridică multe semne de întrebare cu privire la relaţie.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iulie 2018!

Gemeni
Nu o duci bine nici cu banii, dar nici cu dragostea.

Dacă din punct de vedere financiar vei reuşi să găseşti soluţii, pe plan sentimental lucrurile par iremediabile. Traversezi o perioadă de instabilitate emoţională care te poate împinge să acţionezi necugetat faţă de partenerul tău, iar dacă eşti singură, faţă de partenerul altor femei. E posibil să apară o a treia persoană în viaţa ta, iar tu să fii dispusă să o laşi să intre.

Rac
Nu este exclusă o despărţire amoroasă luna aceasta dacă partenerul tău nu este dispus să facă ce vrei tu.

Nu mai vrei să faci compromisuri doar de dragul de a avea o relaţie. Mizezi pe fericire şi te pui pe primul lor cu orice preţ, iar asta, într-un final, se va dovedi a fi un lucru bun. Dacă inţial pare o cumpănă, odată cu trecerea timpul va fi o binecuvântare. Nici la capitolul bani nu excelezi, însă te adaptezi rapid şi ştii să te descurci în orice situaţie eşti pusă.

Leu
Dacă pe plan personal lucrurile se schimbă în bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre viaţa ta profesională.

O trădare la locul de muncă este iminentă, dar asta îţi va deschide ochii şi te va învăţa că nu e bine să ai încredere în nimeni. Vei avea de pierdut bani, imagine şi o poziţie bună, dar vei renaşte din cenuşă şi le vei demonstra tuturor care este adevărul şi ce poţi.

Fecioară
Nu vei avea parte de cumpene, însă te vei lovi de aceleaşi probleme ca şi până acum pe plan sentimental.

Eşti foarte posesivă şi geloasă chiar şi atunci când nu ai motiv. Nu asculţi ce ţi se spune şi nu iei în considerare niciun sfat bun care ţi se oferă. Din această cauză ai putea acumula mari frustrări care te vor împinge să te răzbuni pe persoane care chiar nu au nicio vină. Încearcă să te aduni înainte de a provoca un dezastru!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - man 1394395 1280 90x90Citeste si: Horoscop special – Mercur în Leu, adio singurătate pentru unele zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.