Horoscop special – propoziția care te definește ca zodie

horoscop - esoteric astrology horoscope astrological mystery 5

Horoscop special – propoziția care te definește ca zodie. Dacă ai fi o propoziție, ce ai vrea să spună ea? Să vorbească despre calitățile tale, despre ce te face special sau să le arate celor din jur cât de puternică ești tu? Iată ce spune horoscopul că ar fi propoziția ce reprezintă cel mai bine fiecare zodie:

Berbec
Persoana care face regulile! Berbecul e un semn care domină, are abilitatea de a fi admirat de toţi, ştie să fie un lider şi un prieten, găsind acel echilibru perfect între cele două roluri.

Taur
Persoana care intră în inima oricui! Taurul este un partener şi un prieten pe viaţă, ştie să facă pe cineva să se simtă special şi iubit. Mai mult decât atât, ştie să facă faţă iubirii ca nimeni altcineva.

Gemeni
Persoana care străluceşte! Nativul din Gemeni ar putea fi prea intens pentru unii, dar pentru alţii e spectaculos. El e mereu în centrul atenţiei şi luminează orice încăpere atunci când păşeşte în ea. Îi simţi lipsa atunci când nu e.

Rac
Eşti o persoană complexă!Niciodată nu ştii la ce să te aştepţi atunci când ai de-a face cu un Rac. Chiar dacă e mereu schimbător, el se adaptează mai uşor ca nimeni altcineva. Poate fi blând, dar şi furios, romantic şi rece, îndrăzneţ şi cuminte.

Leu
Eşti o persoană ruptă din soare! Lumea se învârte în jurul acestui nativ, ca şi cum oamenii ar fi stele şi planeta, iar el Soarele. Tinde să aducă lumină oriunde merge, lucru care îi atrage pe cei din jur. Îi place să fie în centrul atenţiei.

Citește și: Horoscop special – ce proverb este potrivit zodiei tale?

Fecioară
Persoana care se încrede numai în ea! Fecioara ştie că persoana cea mai de încredere este chiar ea, de aceea nu ia în considerare sfaturile altora în cele mai multe cazuri. Oamenii ştiu cât de înţeleaptă e şi ei vor fi cei care îi cer ajutorul. Este puternică şi privită adesea ca pe un lider.

Balanţă
Eşti o persoană plină de iubire!
Orice Balanţă vrea să se asigure că toate lumea din viaţa ei e iubită. Ea e altruistă şi are de multe ori grijă de alţii, ceea ce o face un partener şi un prieten uimitor. E dezinteresată şi nu aşteaptă nimic în schimb.

Scorpion
Persoana care ştie să intre în inima cuiva!
Scorpionul adoră iubirea, ceea ce înseamnă că întotdeauna încearcă să te câştige cu vorbe frumoase, surprize şi daruri. Scopul lui este acela de a se asigura că prietenii şi familia ştiu că sunt extrem de importanţi pentru el.

Săgetător
Persoana care caută mereu ceva nou!
Săgetătorul e un spirit liber care e întotdeauna deschis spre experienţe noi. Iubeşte ideea de a nu fi legat de nimeni şi caută mereu experienţe interesante.

Capricorn
Persoana care vrea să fie mereu pe primul loc!
Capricornul atinge întotdeauna culmi noi, dorind în mod constant să înveţe mai mult. Îi place să cunoască tot mai multe lucruri şi să îşi împărtăşească cunoştinţele cu alţii.

Vărsător
Persoana care este unică!
Vărsătorul este unic, trăieşte pentru sine şi nu îi pasă de ce gândeşte lumea despre el. Îşi trăieşte viaţa încercând să aducă culoare şi emoţie oamenilor.

Peşti
Persoana care visează ceva de neimaginat!
Peştii sunt criticaţi pentru că sunt întotdeauna cu capul în nori, dar în realitate, ei doar visează la lucruri imposibile pentru această viaţă.

Photo via Visualhunt

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - vacantavara 150x150Citeste si: Horoscop special – cum arată vacanța ideală pentru fiecare zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.