Horoscop special – ce proverb este potrivit zodiei tale?

horoscop - horoscopspecial11iunie 1024x540

Horoscop special – ce proverb este potrivit zodiei tale? Înțelepciunea populară a reușit să prindă în ea, prin cuvinte puține, dar foarte bine țintite, multe din adevărurile vieții noastre de zi cu zi. Acest lucru este valabil și în zodiac, fiecărei zodii din horoscop potrivindu-i-se câte un proverb în care să se regăsească întreaga sa personalitate.

Berbec
Plini de inițiative și de energie, nativilor din Berbec  le plac ideile noi și încep cu entuziasm proiecte ambițioase. Adesea, însă, dau dovadă de încăpățânare și  rigiditate atunci când cei din jur nu fac așa cum vor ei și greu le poți intra în voie. Proverbul pentru ei: „Cel care zâmbește în loc să se înfurie va fi întotdeauna mai puternic”.

Taur
Adepți ai naturaleții și simplității, Taurilor nu le plac lucrurile complicate, așa că adesea preferă rutina în locul marilor provocări. Sunt sociabili, au simțul umorului, le place să trăiască bine, iar dacă vreți să le faceți o surpriză, pregătiți-le o cină sofisticată și vor fi cei mai fericiți. Proverbul pentru ei: „Dragostea trece prin stomac”.

Citește și: Horoscop special – câți copii vei avea, în funcție de zodie.

Gemeni
Versatilitatea și dualitatea sunt printre principalele trăsături ale acestei zodii. Gemenii au capacitatea incredibilă de a-și schimba comportamentul foarte rapid, se entuziasmează foarte repede, dar se supără rapid dacă nu primesc ceea ce consideră că merită. Uneori sunt ca niște copii cărora le place joaca și nu ai cum să te plictisești alături de ei. Proverbul pentru ei: „Adevărul trebuie rostit uneori în glumă”.

Rac
Conservatori, nativii din Rac sunt încântați de siguranța oferită de căldura căminului familial. Pentru ei, casa este refugiul perfect atunci când au nevoie de un pic de singurătate. Sunt sensibili, creativi și au multă imaginație. Adesea devin foarte sentimentali, iubirea ocupă, de altfel, o parte foarte importantă în viața lor. Proverbul pentru ei: „Cearta îndrăgostiților este renașterea dragostei”.

Leu
Gloria, faima, dorința de a avea succes și de a conduce sunt trăsăturile care-și pun amprenta asupra personalității celor născuți în zodia Leului. Ambițioși, creativi și extrovertiți, au încredere deplină în forțele lor, iar prestigiul social este foarte important. Proverbul pentru ei: „Nu promite când ești fericit, nu răspunde când ești nervos, nu lua decizii când ești trist”.

Photo credit: Bhavishya Goel via Visual Hunt /  CC BY

Continuare horoscop pe Unica.ro

horoscop - soulmate 150x150Citește și: Horoscop special – când îți vei întâlni sufletul pereche?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.