Horoscop special – RACII și GEMENII în 2017

gemenii - 777027l 640x0 w f427ac7c

Artico scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – RACII și GEMENII în 2017. La nativii din zodia Rac întâlnim răsturnări de situaţie, treceri de la o stare de total dezavantaj la prosperitate. Viaţa Racilor pare că se învârte intr-un carusel, începutul anului aducând schimbări greu de suportat, dar cu urmări pozitive. Jupiter se află în casa a IV-a a Racului încă din 2016, iar în 2017 va fi implicat în conflict cu Uranus şi Pluto, aflaţi în casa carierei, respectiv a relaţiilor Racului. De aceea, investiţiile şi economiile făcute în trecut vor fi date peste cap, producând un haos în prima jumătate a anului.

Din august însă, situaţia se schimbă în mod favorabil, iar veniturile cresc. Din octombrie, Jupiter intră în casa iubirii și a speculațiilor financiare, favorizând cultivarea talentelor pentru ca, în următorul an, nativii să poată evolua în plan profesional, chiar dezvoltând afaceri bazate pe hobby-uri sau pe plăceri personale. Datorită lui Saturn, lucrurile se vor mişca pozitiv, Racii realizând parteneriate şi legături importante.

În dragoste, Racii vor trece peste hotărârile ce li se păreau grele, legând noi relaţii, jonglând cu sentimentele şi desfăşurându-se pe plan sentimental cum se vor simţi bine. Sănătatea Racilor rămâne un punct sensibil până la sfârșitul anului, dar în comparaţie cu anul precedent, se va observa o creştere a energiei şi un tonus mai bun.
Anul 2017 se anunţă un an al schimbărilor pentru fiecare zodie, pe diferite planuri. Gemenii se vor învârti în jurul relaţiilor cu cei din jur, sau a copiilor. Neptun, aflat în casa a X-a a Gemenilor, schimbă toate ideile după care aceşti nativi îşi ghidau viaţa, ajungând să realizeze cât de importante sunt eforturile apropiaţilor, care-i ţin cu picioarele pe pământ. Mercur, retrograd în casa a IV-a, va aduce momentul prielnic pentru revizuirea concepţiilor şi alegerea celor mai favorabile idei în evoluţia profesională.

Din octombrie, Jupiter intră în casa Gemenilor, ajutând la realizarea proiectelor financiare şi a parteneriatelor, poate chiar în familie. Tot Jupiter este responsabil şi de sănătatea Gemenilor în octombrie, aducând echilibru în alimentaţie şi un stil de viaţă sănătos. În 2017, Gemenii vor realiza care sunt priorităţile, grupurile sociale care împărtăşesc aceleaşi idei cu nativii şi, totodată, apariţia unui copil (dorită sau neaşteptată) poate schimba complet planurile pe termen lung.

Sursă foto: Eva.ro

gemenii - 652x450 146405 tradatorii zodiacului alaturi de cine ai cele mai mari sanse sa fii inselata 150x150Citeste si: Există a DOUA ȘANSĂ în iubire?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.