Horoscop special – cum reacționează zodiile la beție?

horoscop - bautura

Horoscop special – cum reacționează zodiile la beție? Măcar o dată în viață, cu toții am trăit sentimentul beției și mereu ne-am întrebat, oare cum ne văd ceilalți în această postură? Oare cu reacționăm? Horoscopul de azi ne dă un răspuns la aceste întrebări:

Berbec
Când un Berbec se îmbată, luptă cu oamenii, probabil chiar fizic. Acest semn devine foarte irascibil şi nebun, iar mânia şi-o exprimă prin forţa fizică. Dacă cunoşti vreun nativ născut sub acest semn, fii cu ochii pe el şi ţine-l cât poţi de departe de orice necaz!

Taur
Când un Taur e beat, el cheltuieşte foarte mulţi bani pe mâncare. Devine prea pofticios după ce bea cu prietenii lui şi întotdeauna vrea să se oprească la un restaurant pentru a lua o gustare. Dacă nu e atent, poate să depăşească cu mult bugetul. Cu toţii mâncăm şi bem, însă acest nativ are tendinţa de a exagera de fiecare dată. Dacă cunoşti un astfel de nativ, ascunde-i portofelul!

Gemeni
Când nativul din această zodie e beat, vorbeşte cu oameni cu care nu ar discuta de obicei. Atunci când e treaz, acele persoane nu îi prezintă interes, dar când e beat se gândeşte să încerce. Când se trezeşte dimineaţa următoare şi vede apelurile sau mesajele date, cu siguranţă se va simţi ruşinat. Dacă eşti un prieten de-al lui, dă-i telefonul pe modul avion atunci când ieşiţi în oraş!

Rac
Atunci când e beat, Racul îşi contactează fostul partener. Sentimentele sale devin mai bune în stare de ebrietate şi probabil nu se poate abţine să îi scrie şi să îl întrebe ce face. Când se trezeşte dimineaţa următoare, se va simţi îngrozit. Ce ai putea să faci înainte de a ieşi la bere cu el ar fi să îi schimbi numele fostei sau fostului din agendă.

Leu
Când un Leu se îmbată, face greşeli regretabile. El flirtează mai mult decât de obicei, lucru care nu e neapărat rău dacă nu e implicat într-o relaţiie. În caz contrar, el ar putea să îşi înşele partenerul. Flirturile mici cu un străin pot merge destul de departe, iar apoi va regreta cu siguranţă că s-a lăsat dus de val. Dacă cunoşti un astfel de nativ, încearcă să nu îl laşi prea mult timop singur.

Fecioară
Când o Fecioară se îmbată, ea flirtează agresiv. Alcoolul îi ameliorează anxietatea şi o ajută să capete curaj pentru a se da la cineva. Din păcate, nu ştie deloc să flirteze. Unii oameni ar putea să o găsească draguţă, dar alţii s-ar simţi ciudat şi agasaţi.

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - enemy 150x150Citește și: Horoscop special – prietenii și dușmanii fiecărei zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.