Horoscop special – cum reacționează zodiile când sunt nefericite!

horoscop - sad 2042536 960 720

Horoscop special – cum reacționează zodiile când sunt nefericite! Atunci când suntem fericiți, radiem, trăim fiecare clipă cu o bucurie nedisimulată, ne bucurăm de prezența celui iubit alături de noi. Dar există momente în viață când nefericirea, oricât fugim de ea, ne ajungem. Cum reacționează fiecare zodie când este nefericită?

Berbec

Când sunt fericiți în relație, Berbecii dau totul și așteaptă ca și partenerul lor să facă la fel. În momentul în care nu se mai simt confortabil și nu mai sunt fericiți, Berbecii tac. Dacă dintr-odată partenerul tău de cuplu tace, e clar că ceva nu e în regulă.

Taur

Taurii sunt persoane speciale, fericirea lor poate fi văzută peste tot, inclusiv pe rețelele de socializare. Când nu sunt satisfăcuți într-o relație sunt mult mai interesați de ce crede lumea, așa că nu vor recunoaște că sunt nefericiți.

Gemeni

Gemenii vor anunța pe toată lumea atunci când sunt nefericiți sau furioși. Vor povesti în amănunt tot ce li s-a întâmplat și vor evita să dea vina pe alții.

Citește și: Horoscop special – relația cu iubitul, după ziua nașterii

Rac

Racii iubesc din toată inima și vei vedea imediat dacă sunt nefericiți. Ei au obiceiul de a-și exprima răspicat frustrările și vor încerca să repare ce nu merge.

Leu

Leii sunt prea mândri ca să recunoască faptul că nu sunt fericiți. Dar, își vor schimba foarte des starea de spirit, vor avea un comportament egoist și vor căuta ceva mai bun.

Fecioara

Fecioarele sunt persoane plăcute și îți va fi greu să le ghicești. Vor masca nefericirea, însă – dacă ești atent – vei vedea că atunci când nu sunt în apele lor Fecioarele fac lucruri ieșite din comun.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - hand propose ring 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și inelul de logodnă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.