Horoscop special – cum reacționează zodiile la furie?

horoscop - anger 2728273 960 720

Horoscop special – cum reacționează zodiile la furie? Oricât am încerca să ne păstrăm calmul și liniștea, există momente în viața noastră când suntem scoși din sărite de unele lucruri. Iar reacțiile noastre la furie pot fi extrem de diferite, în funcție de zodie.

Berbec – Țipă
Când se enervează, Berbecii nu mai văd nimic în jurul lor. Pur și simplu explodează, fără să ia în calcul consecințele faptelor și vorbelor lor. Semn de Foc, Berbecul se poate “aprinde” de la nimicuri.

Taur – Aruncă obiecte
Taurii se enervează destul de greu, însă asta nu înseamnă că te vor lăsa să-i calci pe bătături. Furia lor crește progresiv și erupe ca un vulcan, fix atunci când te aștepți mai puțin. Apoi distrug tot ce întâlnesc în cale. Poate ați auzit metafora “un taur în magazinul de porțelanuri”. Li se potrivește foarte bine. Taurii sunt foarte răzbunători și nu te vor ierta ușor. Poți calma un Taur furios doar dacă cedezi.

Citește și: Horoscop special – Ce zodii au cel mai frumos caracter?

Gemeni – Nu mai vorbesc
Gemenilor le place să vorbească. Așa că atunci când sunt nervorși fie nu mai spun o vorbă, fie aruncă în stânga și în dreapta cuvinte grele, sarcastice, ca niște cuțite care se înfig drept în țintă. Atunci când tac, Gemenii, pregătesc un plan rațional de răzbunare.

Rac – Uită
Racii sunt sensibili, însă se enervează greu. Dacă, totuși, ajung la limita răbdării, vor exploda pur și simplu. Când sunt foarte furioși, este posibil să-i vezi plângând, dar nu pentru că sunt neputincioși, ci pentru că sunt prea excitați. De obicei, Racii uită ușor, nu însă și momentele în care cineva a încercat să profite de bunătatea lor.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - hell 150x150Citește și: Horoscop special – Pentru ce zodii se dezlănțuie iadul la final de an!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.