Horoscop special – cum reacționează zodiile la situațiile de criză

horoscop - businessman 3042272 1280 1024x682

Horoscop special – cum reacționează zodiile la situațiile de criză. Fiecare dintre noi este pus, măcar o dată în viață, în fața unor situații de criză, pe care fiecare le trece într-un mod propriu. Unii se iau la trântă cu ele și le înving, alții se izoleaă și fug de aceste momente problematice. Horoscopul special de azi ne lămurește despre reacția noastră în fața crizei.

BERBEC
Lupta e cea mai bună soluție

Spontani. nu stau prea mult pe gânduri, atunci când au de luat decizii sau când trebuie să pornească la acțiune. Când apare o situație neașteptată sau dificilă, dacă aceasta conține și un conflict, ei se mobilizează imediat spre a câștiga bătălia, folosind toate mijloacele și resursele de care sunt capabili. Berbecii preferă să acționeze, decât să gândească. Sunt ajutați însă de o intuiție ascuțită și capacitatea de a se orienta rapid în orice situație. Ei nu stau prea mult să analizeze. Uneori sunt deja plecați, cu problema rezolvată, în timp ce cei din preajmă încă se mai gândesc cum se facă.

Citește și: Horoscop special – Soarele în Vărsător, șanse noi pentru zodii!

TAURII
Mai bine să se rezolve de la sine

Semn fix, de pământ, Taurul este acela care nu crede nimic până nu vede cu proprii ochi. Nu-și pierde cumpătul cu una cu două. Are răbdare și preferă să aștepte oricât înainte să acționeze, pentru că se teme că ar putea să facă vreo greșeală sau ar putea să se consume și obosească inutil. Acești nativi sunt destul de centrați, ancorați în materie, de aceea au nevoie uneori de șocuri mari pentru a schimba cu adevărat ceva și a se urni într-o direcție nouă.

GEMENI
Informarea este putere!

Când Gemenii se confruntă cu o situație de criză, întâi anunță pe toată lumea sau se lamentează cu voce tare și e inevitabil să nu afle și alții. Gemenii au o ascuțime a minții, mobilitate în gândire, spontaneitate și știu câte puțin din toate. Iar darul lor cel mai de preț nu este atât bagajul imens de cunoștințe, cât felul în care știu să-l aplice, imediat și eficient. Deși foarte anxioși și uneori din cale-afară de pesimiști, găsesc rapid informațiile de care au nevoie și de fapt ei așa și rezolvă situațiile dificile, prin cunoaștere. Pentru ei, cunoașterea este putere.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Astrocafe.ro

horoscop - mission to mars 2645404 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Marte în Săgetător, cum afectează zodiile?
Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro
Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.