Horoscop special – regretele zodiilor legate de 2017

horoscop - pen 1329258 960 720

Horoscop special – regretele zodiilor legate de 2017. Am intrat bine deja în anul 2018 dar pentru mulți, perioada de analiză a tot ceea ce a reprezentat anul trecut nu s-a încheiat. Și nici regretele nu lipsesc din peisaj. Ce păreri de rău are fiecare zodie?

Berbec
Regreţi că te-ai lăsat condusă de tempertament.

Tu eşti o persoană foarte pasională şi puternică. Ai standarde ridicate, speranţe mari şi trăieşti totul intens. Este totul sau nimic pentru tine. Este un lucru bun atunci când îţi forţezi limitele pentru a atinge succesul. Cu toate acestea, odată cu pasiunea vine şi suferinţa. Poţi fi destul de perfecţionistă şi dacă ceva nu iese ca tine, pică cerul pe tine. Trebuie să lucrezi mai mult în ceea ce priveşte comunicare, încercând să nu ascunzi ceea ce simţi. Nu eşti mai puternic dacă eşti mai dură prin ton sau prin prezenţă, şi mai ales dacă dai în cineva mai mic decât tine. Acum ţi-ai dat seama că trebuie să comunici cald şi să îţi controlezi impulsivitatea.

Taur
Regreţi că ai încercat să schimbi oamenii.

Eşti o fiinţă minunată, loială şi devotată. Dai dovadă de încăpăţânare şi nu te laşi până nu termini ce ai început. Nu toată lumea merită eforturile tale, tu sari în ajutorul oamenilor, dar nu toţi vor să fie ajutaţi. Porneşti în căutarea unor lucruri care nici măcar nu există. Nu poţi face pe nimeni să te iubească astfel, nu poţi schimba pe cineva la idealul tău de perfecţiune. Uneori, recompensa nu merită efortul. În 2017, înveţi să te opreşti din încercarea de a-i salva pe alţii, ci vei vrea să te salvezi pe tine.

Gemeni
Regreţi că nu ai fost sinceră cu tine şi cu cei din jur.

Eşti un semn conflictual cu personalitate duală. Îţi place să fii de acord şi în dezacord nu numai cu ceilalţi, ci şi cu tine. Eşti extrem de indecisă şi din această cauză pari neîncrezătoare. Problema ta este că nici măcar nu îţi dai seama că te minţi singură. Tu te amăgeşti pentru că nu poţi înfrunta adevărul sau eşti prea speriată să descoperi cine eşti cu adevărat. Te temi să spui adevărul celorlalţi de teamă să nu îi răneşti. Cu toate acestea, pretinzând că totul e bine atunci când nu e cazul, e mult mai rău decât adevărul verde în faţă. În 2017, înveţi că persoana care suferă cel mai mult din cauza asta eşti doar tu.

Citește și: Horoscop special – evenimente astrale majore din 2018

Rac
Regreţi că nu ai luptat pentru ce iubeşti.

Deşi poţi iubi mai profund decât oricine, poţi fi ţi rănit cel mai mult decât oricine. Ai obiceiul de a oferi până nu vei mai avea nimic de dat. Când toate eforturile tale în dragoste se epuizează, devii goală pe interior. Devii pesimistă şi renunţi înainte de a fi început. Râzi puţin de viaţă, ea nu trebuie să fie luată întotdeauna aşa de în serios. Fiind prea sensibilă, îţi va fi teamă să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti sau pentru cine îţi place. Nu renunţa atât de uşor! În 2017, ai înţeles cât de importantă e încrederea în tine.

Leu
Regreţi că ai fost prea mândră.

Îţi place să fii în centrul atenţiei, dar trebuie să înveţi să împarţi cu alţii lumina reflectoarelor. Eşti foarte ambiţioasă şi mândră, extrem de harnică şi meriţi orice lucru minunat care ţi se întâmplă. Această mândrie îi poate plictisi pe ceilalţi. Să fii umilă nu te va face o femeie mai puţin apreciată. Te străduieşti mereu să fii cea mai bună, ambiţia ta e admirată, dar gelozia nu. Nu trebuie să fii mereu mai bună decât persoana de lângă tine. În 2017, ţi-ai dat seama că e loc pentru toată lumea să strălucească.

Fecioară
Regreţi că ai fost prea dură cu tine.

Eşti criticul tău cel mai dur, de aceea trebuie să îţi aminteşti că eşti om. Tu planifici totul constant şi te gândeşti mereu la următoarea mişcare. Fiecare secundă e programată, abia mai ai timp să respiri. Trebuie să înveţi să fii mulţumită şi să înţelegi că nu tot ceea ce faci îţi pune în pericol viitorul. Odată ce îţi vei da seama că nu poţi controla universul, vei întâlni în sfârşit liniştea. În 2017, ai învăţat să te ierţi şi să realizezi că nu poţi face totul de una singură. Chiar şi Superman are nevoie de un pui de somn din când în când.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - capricorn 2689947 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – 2018, anul perfect pentru Capricorni

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.