Horoscop special – ce rezervă luna cadourilor pentru zodii?

horoscop - christmas 2939314 960 720

Horoscop special – ce rezervă luna cadourilor pentru zodii? Ultima lună a anului este și cea mai frumoasă, mai plină de magie și bucurie. Este luna în care suntem vizitați de cei mai iubiți moși din lume, Moș Nicolae și Moș Crăciun. Oare ce au ei rezervat pentru fiecare zodie? Aflăm azi!

Berbec
Este o lună favorabilă pentru nativele implicate într-o relaţie la distanţă. Decembrie vine cu cadouri de suflet pentru ele, iar asta poate însemna reunirea cu persoana iubită. Pentru nativele singure, această perioadă le aduce mai multă maturitate şi responsabilitate, ceea ce poate însemna că vor lua decizii cu maxim de seriozitate. Veştile bune nu întârzie să apară atât timp cât există concentrare pe acest plan al vieţii.

Luna decembrie e un nou început pentru tine pe plan profesional, dar şi financiar. Se anunţă veşti bune pentru tine pentru că, în sfârşit, munca de până acum cunoaşte rezultatele dorite. Ai energie şi mai mult spor de muncă, iar asta îţi va aduce multe beneficii. Cu toate că şi cheltuielile vor fi mai mari în aceste zile, bugetul tău îţi permite să te ocupi de toate fără grija că vei rămâne cu buzunarele goale!

Citește și: Horoscop special – zodiile și cariera în 2018

Taur
Pasiunea este cuvântul cheie în această lună, ceea ce înseamnă că vei trăi orice la intensitate maximă. Eşti foarte energică şi afectuasă, însă uneori trebuie să ştii când e cazul să te opreşti pentru a nu deveni sufocantă cu partenerul de viaţă. În cazul nativelor singure se anunţă veşti bune, acestea prind mai mult curaj şi pot trece la acţiune atunci când li se pune pata pe cineva. Nu ai nimic de pierdut, mergi şi încearcă-ţi norocul!

Te concentrezi mult pe sectorul financiar în această lună şi profiţi de delăsarea celor din jur pentru a ieşi în faţă. E un prilej bun de a te face remarcată, însă nu este o idee bună să o faci prin comparaţie cu greşelile altora. Acest lucru nu îţi arată adevărata valoare, aşa că dacă cineva te laudă, spune-i adevărul şi vei fi şi mai apreciată. Apar oportunităţi de a evolua în carieră, dar poţi întâmpina şi dificultăţi în obţinerea lor. Nu va fi uşor!

Gemeni
Începi luna cu întrebări în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă şi stabilitatea relaţiei în care eşti implicată. Cu toate acestea, datorită unei comunicări eficiente, problemele şi neînţelegerile dintre tine şi partener se pot evapora ca prin minune. Nu îţi fie teamă să spui ce crezi şi simţi, aceasta e salvarea ta. Spre finalul lunii, apele se liniştesc şi poţi din din nou privi cu speranţă spre viitor.

Luna decembrie va fi una extrem de agitată pentru tine, în special în cea de-a doua jumătate a ei. Trebuie să laşi totul în regulă înainte de Sărbători, aşa că volumul de muncă se măreşte. Din fericire, vei primi impulsul de care ai nevoie, sub formă de primă sau cadouri de Crăciun. Pe lângă concentrarea şi responsabilitatea de care trebuie să dai dovadă, mai există şi momente armonioase şi calde.

Rac
E posibil ca în luna decembrie să nu găseşti un echilibru între viaţa sentimentală şi cea profesională. Trebuie să iei unele decizii şi să faci o alegere care trebuie atent gândită înainte. Acum mai mult decât oricând va fi vorba de compromisuri şi nu îţi va fi deloc uşor. Cel mai probabil va câştiga cariera ta, dar partenerul de viaţă sau viaţa ta privată va fi puternic afectată. Concentrează-te mai mult pe relaţii superficiale, neimplicându-te în nimic responsabil.

Nu vor cădea bani din cer luna aceasta, însă ei vor veni cu toate că trebuie să munceşti mult pentru ei. Traversezi o perioadă favorabilă în carieră, şi cu toate că nu pare aşa, rezultatul se va vedea la final. Ai parte de urcuşuri şi coborâşuri care mai de care mai bruşte, însă au şi ele rolul de a te aduce cu picioarele pe pământ când începi să te deconectezi. Unele native pot fi tentate să facă unele schimbări pe plan profesional chiar la final de an.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - holding money 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în decembrie 2018

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.