Horoscop special : Rochia de mireasă pentru fiecare ZODIE!

rochia de mireasă - lazaro bridal fall 2016 style 3650 6 1024x758

Articol scris de Andreea Panait Horoscop special: Rochia de mireasă pentru fiecare ZODIE! Una dintre cele mai frumoase părţi ale planificării unei nunţi este alegerea rochiei. Avem foarte multe opţiuni, uneori poate fi foarte greu, sau mai uşor atunci când ştii ce cauţi. Astrele nu îţi spun ce rochie ar trebui să porţi, însă ne pot ghida în linii mari. Rochia ar trebui să-ţi poarte personalitatea, mai ales în ziua cea mare!

Iată modelul care ţi se potriveşte funcţie de zodie :

Berbec

Femeii Berbec îi place să fie în centrul atenţiei, aşa că nu se dezminte mai ales în ziua nunţii. Rochia de mireasă cu trena va face furori cu siguranţă, iar tu te vei simţi plină de încredere!

rochia de mireasă - BERBEC

Taur

Femeia Taur va fura inima în ziua nunţii, şi nu vorbim doar despre cea a partenerului. Va purta o rochie de mireasă stil sirenă, arătându-şi latura senzuală.

rochia de mireasă - TAUR

Gemeni

Nimic nu o va reţine din a se simţi bine femeia Gemeni. Nici măcar rochia de mireasă, nu îi va pune astfel de piedici. Va opta pentru o rochie în care să-i fie uşor să se mişte, însă va atrage toate privirile.

rochia de mireasă - GEMENI

Rac

Femeia Rac pune accentul mai mult pe seminificația şi importanta nunţii decât pe rochie. O rochie simplă albă cu o croială clasică e perfectă pentru ea.

rochia de mireasă - RAC

Leu

Femeii Leu îi stă în caracter să fie sufletul unei petreceri, aşadar îşi va face o intrare dramatică chiar la propria nuntă. Acestea fiind spuse, cea mai potrivită rochie va fi compusă din două piese – o ţinută elegantă dar diferită în acelaşi timp.

rochia de mireasă - LEU

Fecioară

Aici vorbim despre mister. Nu-şi va dezvălui natura rochiei până în ziua nunţii, aşa că n-o să ştii la ce să te aştepţi. Va arăta remarcabil în rochia de mireasă cu spatele gol. Cu cât decupajul coboară, cu atât mai bine.

rochia de mireasă - FECIOARA

Balanţa

Balanţa este echilibrată şi fermecătoare, aşadar rochia va avea aceleaşi caracteristici. Simplă şi elegantă, această rochie îi oferă Balanţei şansă să se simtă confortabil, dar să fie în acelaşi timp superbă.

rochia de mireasă - BALANTA

Scorpion

Femeia scorpion sparge barierele clasice şi va fi o apariţie la propria nuntă. Va opta pentru o rochie uluitoare de culoare roşie! Toată puterea lumii sta în mâinile ei când o va purta!

rochia de mireasă - SCORPION

Săgetător

Spontaneitate! Asta o defineşte în general, dar mai ales acum. Nunta nu va fi  excepţia de la regulă când o să o vezi îmbrăcată într-o rochie albă sau chiar într-o nuanţă de gri pentru nunta rustică pe care a planificat-o.

rochia de mireasă - SAGETATOR

Capricorn

Femeia Capricorn vrea o nuntă tradiţională şi o rochie pe măsură. Dar asta nu înseamnă o nuntă plicticoasă! Se va asigura că va fi o noapte demnă de ţinut minte.

rochia de mireasă - CAPRICORN

Vărsător

Ea e gata mereu deschisă şi dispusă să se distreze, aşa că şi rochia de mireasă va fi una trăznită. De parcă ar mai fi nevoie de o rochie care să atragă atenţia, atuni când personalitatea ei e suficientă!

rochia de mireasă - VARSATOR

Peşti

Femeia Peşte este genul care ar opta mai degrabă pentru o nuntă pe plajă, în adierea vântului, aşa că rochia va fi mai degrabă vaporoasă şi lejeră. Lasă-ţi personalitatea sa se joace!

rochia de mireasă - PESTI

Foto : jlmcouture.com

rochia de mireasă - Jupiter Wallpaper amazing space 37899127 2560 1600 768x480 1 150x150Citeste si: HOROSCOP special: JUPITER intră în BALANȚĂ. Bucurie pentru cupluri!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.