Horoscop special – Săgetătorii în 2017

săgetătorii - 3792 hq wallpaper fire sagittarius 1024 x 768 on the desktop high quality tattoo design 1365x1024 1024x752

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – Săgetătorii în 2017. În 2017 Jupiter va tranzita casa a XI-a a Săgetătorului, casa prieteniilor și a idealurilor, până în octombrie, când va intra a casa a XII-a, casa singurătății și a izolării.

Prezența lui Jupiter în casa a XI-a face ca grupurile din care Săgetătorii fac parte să aibă un rol important în viața lor, oferindu-le posibilitatea de dezvoltare, deși uneori vor apărea opoziții în hotărârile luate. Oferind informațiile din dorința de a ajuta, nativii din Săgetător vor primi, la rândul lor, sfaturi și indicații care îi vor propulsa destul de mult, ajutându-i să se afirme și să își arate adevărata valoare.

Citește și: Horoscop special – Scorpionii în 2017

Proiectele comune oferă avantaje Săgetătorilor și pe plan personal. Încurajările și laudele celorlalți membri îi vor ajuta să capete încredere în forțele proprii, scutindu-i de tensiunile create, de întrebări precum: „Oare e bine așa?„. Prezența lui Saturn în Săgetător, până în decembrie 2017, favorizează creațiile unice împărtășite în grup, independența și afirmarea, nativii având șansa să își arate calitățile comportându-se ca un model față de ceilalți.

Lunile mai, august și noiembrie sunt favorabile pentru rezolvarea unor probleme, care par mai greu de rezolvat și a situațiilor dificile din trecut care nu și-au găsit încă rezolvarea. Nativii ar trebui să aibă grijă să își planifice totul din timp pentru a nu irosi resursele de energie. Intrarea lui Jupiter în casa a XII-a a Săgetătorului (în octombrie) avantajează nativii în cunoașterea discretă a situațiilor și a persoanelor întâlnite, a gândirii interioare și a deosebirii binelui de rău. În această perioadă, prietenii adevărați vor rămâne unde au fost mereu, iar ceilalți se vor da de gol.

Eclipsele vor dezvolta Săgetătorilor dorința de cercetare și aventură, favorizând excursiile, descoperirea unor locuri și lucruri noi, dar și nevoia de învățare, de obținere a unor diplome sau atestate.

Sursă foto: Eva.ro

săgetătorii - tablou zodiac balanta fantezist jos10 700x700 150x150Citeste si: Horoscop special – Balanța în 2017 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.