Horoscop special: SĂNĂTATEA în săptămâna 10-16 octombrie

horoscop - Health Insurance and the Health Care System 1024x634

Horoscop special: SĂNĂTATEA în săptămâna 10-16 octombrie  Când va simţiţi depăşite respiraţi adânc şi trageți linie apoi luaţi-o de la capăt! Mereu vom avea lucruri de făcut, important este ritmul echilibrat în care să le realizăm. Nu fugiţi de exerciţiile fizice, mai bine fugiţi pe bune pentru un tonus foarte bun!

BERBEC

Această săptămână va cere ca Berbecii să facă ceva mişcare de orice fel pentru a fi sănătoşi din punct de vedere fizic şi a-şi întări organismul. Sunt binevenite oricând antrenamentele care să crească un pic numărul de bătăi ale inimii, cum ar fi o sesiune de jogging, pentru muşchii picioarelor, exerciţii de streching pentru a relaxa întrega musculatura, clase de yoga şi de pilates. Însă sporturile ce presupun întrecerea cu cineva nu sunt recomandate, deoarece nivelul de energie nu va fi foarte bun.

Psihologic le va ridică moralul romantismul din viaţă lor şi vor avea capacitatea să găsească momentul potrivit pentru a-şi mărturisi sentimentele. Pentru asta este nevoie de măcar o şedinţa de masaj relaxant şi câteva minute la saună sau o plimbare în natură.

TAUR

Din punct de vedere fizic regimul alimentar urmat până acum ar trebui păstrat, pentru că fructele şi legumele sunt întotdeauna binevenite, dar mai ales acum, în sezonul rece, când se găsesc din ce în ce mai puţine proaspete. Această dietă însoţită de exerciţii fizice regulate va face minuni pentru organism.

Când îşi pun în minte să realizeze ceva aceşti nativi nu se opresc până nu au rezultatul dorit. Astrele se aliniază în aşa fel încât Taurii să fie binedispuşi şi cu chef de viaţă.

Citeşte şi: Horoscop special : TOP zodii pasionale

GEMENI

Cu cât mai multe informaţii vor avea aceşti nativi despre mâncare pe care o cumpără cu atât mai bune vor fi deciziile pe care le vor lua când fac piaţă pentru familie şi cu atât mai bine se vor simţi per total.

Trebuie să afle în primul rând ce este important pentru propria perosna să manace, dincolo de gustul bun al produselor, ce face organismul lor să fie revitalizat apoi să caute ferme locale şi producători români de la care să cumpere produse eco, benefice pentru oricine, care îi vor umple de energie şi vitamine.

Pentru Gemeni o atitudine firească într-o altercaţie este să se asculte ambele variante, altă reacţie însă, de care vor da dovadă în această săptămâna este să nu se bage, să se menţină neutri. Asta le va aduce mai multă pace sufletească decât de obicei, pentru că nu vor mai lua asupra lor problemele altora.

RAC

Cea mai bună metodă prin care se pot simţi rapid mai bine este să bea un pahar mare de apă, care să-i hidrateze, să le dea energie şi gânduri limpezi. În doar câteva zile vor simţi beneficiile, cum ar fi: mişcări mai uşoare ale membrelor, piele parcă mai întinsă şi posibilitatea de a mânca mai puţin, mai ordonat is mai sănătos. Spre sfârşitul săptămânii deja vor fi cu totul alţi oameni.

Când găsesc ce îi face fericit Racii menţin acele momente şi sentimente pentru totdeauna în sufletul lor. Aşa se va întâmplă şi acum, îşi vor face rezerve de fericire, pentru că nu se ştie ce zile vor urmă şi preferă să fie precauţi. Dacă nu au găsit încă ce îi face fericiţi vor face asta în această săptămâna, se vor lămuri în privinţa sentimentelor pe care le au.

Citeşte şi continuarea: Kudika.ro

Foto: studying-în-us.org

horoscop - couple in bed romance hot images 150x150Citeste si: Horoscop special: TOP 3 amante ale zodiacului  

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.