HOROSCOP SPECIAL: Sănătatea zodiilor în 2017

sănătatea - sanatateazodiilor

Articol scris de Elisabeta Pancea. HOROSCOP SPECIAL: Sănătatea zodiilor în 2017. Continuăm seria predicțiilor zodiacale pentru anul ce vine cu aspectele legate de sănătate, de ce ar trebui să se ferească fiecare semn zodiacal în anul ce vine.

Berbec:

În prima săptămâna din ianuarie, în perioada aprilie-mai şi lunile august şi decembrie, Mercur retrogradează în Casă Sănătăţii zodiei Berbec, ce poate duce la punerea în pericol a sănătăţii, dar şi la neatenţie asupra acestui aspect. Luna septembrie este favorabilă pentru vindecarea bolilor existente şi pentru diagnosticarea corectă în cazul problemelor abia observate.

Taur:

Datorită lui Jupiter care se află în Casă Sănătăţii Taurului, nativii din această zodie sunt predispuşi la îngrăşare, dar şi la o stare psihică de nepăsare, fapt care determina neglijenţă în măsurile luate în cazul îmbolnăvirilor. Atenţie, aceste stări nu fac decât să agraveze situaţia.

Gemeni:

Gemenii sunt extrem de comozi, considerând că din punct de vedere al sănătăţii nu li se întâmplă nimic, la fel cum consideră şi în legătură cu celelalte aspecte. Sunt neglijenţi, însă această stare va dura până în jurul daţi de 10 octombrie, când nativii sunt favorizaţi pentru formarea unui stil de viaţă sănătos şi activ, prin multă muncă.

Rac:

Sănătatea Racilor va avea de suferit întregul an, însă nu vor există boli grave care să le afecteze activitatea într-o mare măsură. Raportat la 2016, se poate constată o creştere a tonusului şi vitalităţii. Capacitatea de muncă este şi ea mult mai mare.

Leu:

Leii sunt foarte sensibili în acest an, confruntamdu-se periodic cu simptome mai mult sau mai puţin evidente. Luaţi măsuri, prezentaţi-va periodic la medic deoarece nu este exclus să va îmbolnăviţi pe parcurs, chiar dacă primele simptome au dat alarme false. Sunt de evitat dietele drastice şi medicamentele fără prescripţie medicală.

Fecioara:

Aceşti nativi nu înregistrează boli grave în 2017, însă sunt predispuşi la acumulare de stres în exces. Situaţiile în care trebuie luate hotărâri vor genera haos, aşa că trebuie acordată deosebită atenţie problemelor ce solicită muncă în detaliu.

Balanţă:

Nativii din Balanţă vor avea un an al grijilor psihice, deoarece anturajele în care acestea se învârt le vor da foarte mult de gândit. Sunt predispuşi la boli pe baza de stres, deoarece se vor consumă din cauza problemelor cu care se confruntă. Se recomandă atenţie mare şi rezolvarea problemelor cu calm.

Scorpion:

În prima jumătate a anului, Scorpionii vor duce lipsa de încredere în propriile forţe. Dat fiind că această zodie încearcă să ajute şi alţi nativi sau să îi înveţe, această lipsa de încredere îi va agită, înregistrând o cădere a moralului ce poate duce la agresivitate. În cea de-a două jumătate a lui 2 017 vor apărea soluţii la problemele apărute, fapt ce va redresa situaţia.

Săgetător:

În prima parte a anului, încrederea Săgetătorilor va da dureri de cap, muncă individuală nefiind remarcată, ducând la stres, tensiuni şi de aici la lipsa de atenţie şi concentrare. Muncă în echipa este rezolvarea, deoarece acolo Săgetătorii se pot afirmă, scăpând de teamă instalată în minte.

Capricorn:

Nativii din Capricorn vor avea o perioada de “închidere” sufletească, fiind temători. Munca în care se vor afundă îi va face să nu observe clar realitatea, dându-le impresia că se întâmplă lucruri pe la spatele lor, determinându-i să îşi facă singuri rău. Apele se limpezesc după 10 octombrie, când îşi vor recăpăta încrederea în ceilalţi şi vor descoperii părţile benefice ale familiei, colaborărilor şi prietenilor ce le vor fi de ajutor în această perioada.

Vărsător:

Sănătatea zodiei Vărsător nu este afectată de nici un fel de probleme, nici în plan fizic, nici psihic. Lucrurile decurg normal, dar nu trebuie neglijate.

Peşti:

Peştii se vor simţii epuizaţi în 2017. Datorită grijilor şi stresului de care nu scapă niciodată, vor uită ce înseamnă relaxarea şi odihnă, fiind mereu în priză. E nevoie urgenţă de relaxare, odihnă şi timp liber. Copiii din Peşti sunt hiperactivi, însă nu întotdeauna alergatul şi jocurile aduc sănătate. Micuţii sunt predispuşi la boli în urmă oboselii sau a neglijenţei. Peştii nu vor avea de suferit în urmă unor boli grave, însă se recomandă o atenţie mai mare în ce privește sănătatea.

Sursă foto: studenție.ro

sănătatea - zodii 800x496 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și dragostea în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.