Horoscop special – Ce șanse ai în dragoste, după ora nașterii!

horoscop - oranasterii 1024x768

Horoscop special – Ce șanse ai în dragoste, după ora nașterii! Da, pentru cei care nu știau, ora nașterii ne influențează foarte mult viața. Și nu avea cum să fie lăsată deoparte tocmai dragostea. Iată, așadar, care sunt șansele noastre la iubire, în funcție de ora nașterii:

Orele 23-01. Acesta e ceasul şobolanului în zodiacul chinezesc. Persoanele născute în acest interval iubesc din toată inima. Aceştia cunosc ce înseamnă pasiunea adevărată în dragoste.

Orele 01-03. Acesta e ceasul taurului. Oamenii născuţi la această oră caută persoane pe care să se poată baza. Au un şarm cu care pot topi şi cele mai reci inimi. Gelozia acestor persoane intră repede în gura lumii. Devin geloşi din orice.

Orele 03-05. Persoanele născute în acest interval acordă foarte mare importanţă căsătoriei. Dragostea acestor persoane seamănă cu un frumos foc de artificii, care nu durează toată viaţa.

Orele 05-07. Persoanele născute în ceasul iepurelui sunt familiste. Cu toate acestea, sunt deschise spre flirt toată viaţa. Le place să fie curtate, fie că e vorba de bărbaţi sau femei.

Orele 07-09. Cei născuţi la ceasul dragonului sunt nişte amanţi extraordinari. Le este destul de greu să rămână fideli. E greu să rezişti în faţa farmecului acestor persoane.

Citește și: Horoscop special – zodia care trece foarte ușor peste o despărțire!

Orele 09-11. Cei născuţi la această oră sunt foarte curtenitori. Cei care vin pe lume în ora şarpelui sunt extrem de seducători şi ies uşor în evidenţă.

Orele 11-13. Cei născuţi în acest interval apreciază cel mai mult pe lume tandreţea. La aceşti oameni, dragostea joacă un rol extraordinar în viaţa lor. Lăsându-se pradă acestui sentiment, uneori îşi pierd minţile.

Orele 13-15. Ceasul caprei sau al oii este dedicat persoanei care caută mereu un prieten. Oamenii născuţi în acest interval sunt sufocaţi de ideea că au pierdut totul pe lume, că pe ei nu îi iubeşte nimeni.

Orele 15-17. Ceasul maimuţei aduce singurătate, burlăcie. Cei care se nasc la această oră se căsătoresc târziu. Sunt foarte plini de ei, mândri şi nu suferă din dragoste.

Orele 17-19. Ceasul cocoşului. Persoanele născute în acest interval pot trece peste orice limită când vine vorba de viaţa sexuală. Colecţionează aventurile erotice exact ca pe timbre.

Orele 19-21. Ceasul câinelui. Aceste persoane oferă tot ce se poate. Odată ce au găsit alesul inimii, spun stop, pentru că se dedică toată viaţa unei singure persoane.

Orele 21-23. Ceasul mistreţului. Cei născuţi între aceste ore sunt nişte persoane care au multe dezamăgiri. Trebuie să aleagă asocieri care să nu îi oblige la nimic. Sunt acele persoane care trăiesc în concubinaj.

Sursă foto: clipartfox.com

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - destin 150x150Citeste si: Horoscop special – cum să cucerești un bărbat după zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.