Horoscop special – cum va fi sarcina ta, în funcție de zodie!

horoscop - pregnancy 1024x682

Horoscop special – cum va fi sarcina ta, în funcție de zodie! Maternitatea este cel mai frumos sentiment pe care o femeie îl poate trăi. A fi mamă este, oricât ar încerca unii să schimbe acest lucru, ceva divin, cu adevărat o minune. Însă sarcinile pot fi diferite de la o femeie la alta și, mai nou, aflăm, de la un semn zodiacal la altul.

Berbec
Încrederea, determinarea şi dragostea pentru provocările fizice te vor face să vezi sarcina ca pe o experienţă binevenită.

Natura ta oprimistă te va ajuta să faci faci cu brio emoţiilor cu care se confruntă femeile în această perioadă. Cu toate acestea, fii precaută, deoarece din cauza schimbărilor hormonale, temperamentul tău ar putea să se transforme în izbucniri de furie şi agresivitate. Tendinţa de a fi în competiţie şi de a fi prima în toate te vor face o persoană enervantă. Natura ta sinceră te va ajuta să nu fi reticentă sau timidă cu latura mai puţin plăcută a sarcinii, aşa că vei vorbi lejer despre hemoroizi sau greţurile matinale.

Taur
Caracterul tău fiabil şi practic te ajută să faci faţă cu brio stresului sarcinii.

Îţi place să fii mereu în contact cu doctorul şi să te ocupi aşa cum trebuie de rutina de sănătate a sarcinii. Cu toate acestea, dispreţul tău faţă de schimbările bruşte şi faţă de instabilitate în ceea ce priveşte corpul tău te pot face să ai parte de momente grele pe parcursul acestei perioade.

Gemeni
Firea ta nervoasă te face să te panichezi pentru tot pe parcursul sarcinii, de la a fi o mamă rea până la teama că nu te vei descurca cu ceea ce ai de făcut.

Pentru că nu îţi place să ţi se impună limite, e posibil să simţi un oarecare disconfort atunci când va trebui să respecţi restricţiile legate de mâncare, băutură sau despre ceea ce poţi face şi ce nu. Şi faptul că nu te poţi decide uşor va fi un motiv de stres în plus pe parcursul sarcinii, deoarece vei fi nevoită să iei o mulţime de decizii în cele nouă luni.

Citește și: Horoscop special – zodii care vor fi mințite de iubiți vara aceasta!

Rac
Discreţia care te caracterizează te-ar putea face să ţii ascunsă sarcina în prima perioadă a ei.

Eşti o fire emotivă, sensibilă şi sentimentală, de aceea vei fi genul de gravidă care face fotografii la orice pentru a păstra ca amintire această perioadă. Eşti uşor instabilă emoţional şi treci de la o stare la alta foarte rapid în general, aşa că fii pregătită pentru schimbările legate de starea de spirit pe parcursul sarcinii, care vor fi şi mai accentuate.

Leu
Tinzi să fii destul de încăpăţânată şi inflexibilă, de aceea e posibil să nu fii dispusă să faci compromisuri în timpul sarcinii.

De la numele bebeluşului până la locul în care vei aşeza pătuţul, cel mai probabil nu te vei abate de la planul preferat şi vei refuza să auzi alternative. Eşti o fire dramatică, aşa că e posibil să faci ca totul să fie despre tine pe parcursul sarcinii. Te poţi enerva destul de uşor şi te poţi simţi jignită dacă nu ţi se fac surprize sau dacă nu ţi se aduc complimente.

Fecioară
Eşti o fire harnică şi practică, ceea ce te va ajuta să faci faţă sarcinii cu multă graţie.

Bucuria ta de a lectura cărţi de sănătate şi de a te ocupa cum trebuie de maternitate va ieşi în evidenţă. Cu toate acestea, ai tendinţa de a fi prea critică cu tine însăţi, ceea ce înseamnă vei experimenta de multe ori sentimentul de mamă rea chiar înainte ca bebeluşul să fi sosit.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - baby 2416718 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Când vei deveni părinte, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.