Horoscop special – cum sărută zodiile?

horoscop - kiss 1024x682

Horoscop special – cum sărută zodiile? Într-o viață, oamenii se sărută de zeci de milioane de ori, dar, cu toate acestea, puține sunt acele săruturi care să îți rămână întipărite în minte și în suflet. Iar ele vin doar de la acele suflete cu care ai reușit să faci și o conexiune mentală și sufletească. Fiecare om are propriul său stil de a săruta, iar acesta depinde foarte mult și de semnul zodiacal din care face parte.

1. Berbec: pasional
Nativii în Berbec sunt responsabili, iar acest lucru nu este deloc diferit atunci când vine vorba de sărut. Aceștia se sărută de parcă ar fi într-un film: multă acțiune, unghiuri, mișcări dramatice ale capului.

2. Taur: imită sărutul partenerului
Taurul este în mod tradițional o zodie încăpățânată, însă devine un cameleon când vine vorba de arta sărutului. Se adaptează pentru a-și complimenta partenerul, pentru că știe că îl va impresiona și va veni înapoi pentru mai multe săruturi.

3. Gemeni: sărutări dulci și scurte
Gemenii ating perfecțiunea când vine vorba de sărutat. Îi țin capul partenerului în mâini și au abilitatea de a progresa de la un sărut franțuzesc la o adevărată artă a sărutului. Le plac sărutările scurte, care îi fac pe parteneri să-și dorească mai mult.

Citește și: Horoscop special – ce cumpene îți rezervă luna august!

4. Rac: delicat, cu mușcături ușoare
Racul este un visător, căruia îi place să se sărute gentil, terminând sărutul cu o mușcătură ușoară. Pentru unele persoane, combinația de gură deschisă cu dinți strânși poate fi puțin enervantă sau chiar dureroasă, dar Racului îi place.

5. Leu: jucăuș, dar sălbatic
Leul vede sărutul ca pe un joc dintre pisică și șoarece. Iar partenerul său este șoarecele. Îi place când partenerul pare greu de impresionat, pentru că îl percepe ca fiind o pradă. Însă nativul în Leu poate fi un pic zelos în departamentul gurii – uneori poți simți că acesta îți îngrijește toată cavitatea bucală.

6. Fecioară: conștientă de câte bacterii conține gura
Dintre toate semnele zodiacale, Fecioara are cele mai mici șanse să aibă un sărut lipsit de inhibiții. Nu este vorba despre faptul că nu este senzuală, doar că nu există suficientă apă de gură în lume pentru a-și depăși îngrijorările germofobe.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - tristete 90x90Citește și: Horoscop special – 3 zodii se despart până la finalul verii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.