Horoscop special – Saturn în Capricorn, 2 ani în care trebuie să construim!

horoscop - saturn 1078095 1280 1024x561

Horoscop special – Saturn în Capricorn, 2 ani în care trebuie să construim! Începând cu 17 decembrie și până în anul 2020, Saturn se află în semnul Capricornului și de acolo se apucă să ne arate ce trebuie să facem ca să și construim în viața noastră, nu dor să consumăm.

Saturn în Capricorn închide epoca de experimentare fără direcție și fără măsură. Exteriorul reprezenta până acum o atracție foarte puternică. Motivarea venea prin ceilalți: să avem ce au ceilalți sau să schimbăm tot ce este în afară!
Anii 2015 – 2017 au întreținut mitul salvatorului. Am fost atrași de oameni pe care să-i putem ajuta, la care să avem ce schimba, cu care să ne luptăm, pe care să-i modelăm. Ori am preferat situațiile în care să avem pe cine împinge de la spate ori, la polul opus, am căutat oameni sau parteneri care să ne împingă pe noi de la spate. Salvatori și victime care s-au agresat reciproc. Cea mai rudimentară panoramă a acestor 3 ani rămași în spate.
Anii 2018 – 2020 aduc în prim-plan puterea de afirmare personală și automotivarea! Ne punem mai mult în valoare și nu mai facem asta comparându-ne cu alții. Nu mai avem timp de pierdut ca să salvăm ce sau pe cine nu vrea să evolueze. Dimpotrivă! Îi lăsăm pe alții în pace! Pe fiecare în ritmul lui. Învățăm să respectăm limitele și alegerile fiecăruia. Dacă omul nu vrea sau nu poate, nu îl mai luăm noi pe sus! Nu mai ajutăm cu forța, nu mai salvăm pe nimeni! Iar asta ne redă energia de viață, bucuria și interesul față de ceea ce ceea ce contează cu adevărat, e important și durabil.
Saturn în Capricorn restabilește echilibrul după excesele dorințelor, fanteziilor și încercărilor din ultimii ani. Saturn în Săgetător a mers pe încercate. Am trăit intens și mult ca să ne convingem că nu pierdeam nimic dacă nu trăiam una sau alta. Dar dacă nu trăiam, nu ne scoteam iluziile din cap. Ca să nu zicem prostia. Acum ne băgăm mințile la loc. Trecem de la tentative la certitudini. Nu mai mergem pe bâjbâite, ci dăm tot înainte încet, dar sigur.
Marea revelație pe care ne-a pus-o Moș Crăciun sub brad în 2017 este că nu tot ce zboară se mănâncă. Și ne va ține mai bine de 5 ani.
Între 2018 și 2020 fericirea nu mai e în altă parte. Construim, nu doar consumăm.
Citește continuarea horoscopului pe Astrocafe.ro
Sursă foto: Pixabay

horoscop - space 54999 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Saturn în Capricorn, schimbări karmice pentru zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.