Horoscop special – Saturn în Capricorn, schimbări karmice pentru zodii

horoscop - space 54999 960 720

Horoscop special – Saturn în Capricorn, schimbări karmice pentru zodii. Începând cu 20 decembrie Saturn se află în semnul zodiacal al Capricornului, iar acest lucru va duce schimbări importante pentru zodii, schimbări care se vor resimți chiar și peste 3 ani.

Saturn este “Lordul Karmei” și, de fiecare dată când părăsește o zodie pentru a patrona, timp de cca 3 ani, un alt semn, provoacă schimbări uriașe, imposibil de evitat. E vorba de schimbări karmice, de lecții pe care trebuie să le învățăm, de teste și provocări care ne dau viața peste cap, dar care ne ajută să devenim mai maturi, mai responsabili, mai înțelepți.

Schimbările aduse de Saturn sunt greu de anticipat, mai ales că se va face simțită și influența planetei Pluton, aflată în aceeași zodie, Capricorn. Iar Pluton este considerat, în astrologie, “planeta Transformărilor”.

Revenind la Saturn, trebuie amintit faptul că el este și “zeul timpului”, iar schimbările pe care le provoacă sau le favorizează cer, întotdeauna, timp și răbdare, multă muncă și perseverență, implicare, seriozitate și responsabilitate. Cine respectă regulile lui Saturn și își învață lecția de viață, va fi recompensat de astre și Destin! Cine nu, va aduna restanțe pe care, în ani, le va plăti.

Citește și: Horoscop special – ce fel de iubire îți este pregătită în 2018?

Saturn ne va ajuta să ne “(re)construim” personalitatea, cariera, relațiile cu cei din jur, viața, în general.
Pentru foarte mulți, acest proces va fi unul dificil, care va impune renunțări și sacrificii, distrugerea unor false idealuri sau a unor relații toxice, anularea unor alegeri profesionale care i-au îndepărtat pe nativi de reala menire în viață sau reorientarea și nevoia de adaptare în contexte cu totul diferite.

Berbecii își vor schimba cariera sau vor trece prin perioade solicitante, pline de provocări. Cei care vor ști să transforme aceste provocări în oportunități vor avea de câștigat și se vor bucura de succes extraordinar.
Pentru unii nativi Berbec, Saturn va aduce responsabilități suplimentare la actualul loc de muncă, de care va depinde promovarea lor ulterioară.
Pentru alții, Saturn poate să aducă și obstacole, care îi vor determina să își schimbe locul de muncă sau chiar domeniul de activitate sau să aleagă afaceri pe cont propriu.

Taurii vor trece prin evenimente care le vor testa răbdarea, le vor pune la încercare credința sau principiile sau vor alege, din proprie inițiativă să își schimbe viața și să acorde o mai mare atenție valorilor spirituale, lăsând interesul pentru bani și valori materiale în plan secund.

Unii nativi Taur se vor îndrepta spre noi sisteme spirituale, în timp ce alții se vor întoarce la școală, reluând studii abandonate sau înscriindu-se (chiar la o vârstă mai înaintată) la școala pe care visau de mult să o urmeze.

9Pe alți nativi, Saturn îi va motiva să se mute in străinătate, chiar dacă adaptarea nu va fi deloc ușoară.

Gemenii vor învăța să administreze mai eficient bugetul familiei sau “banii altora”, prin job-urile pe care le vor avea sau prin afacerile în care se vor implica.

Gemenii care vor avea nevoie de credite sau vor dori să obțină finanțări pentru proiectele lor vor avea nevoie de prudență pentru a nu se împovăra cu obligații greu de onorat. În cazul unor finanțări de la instituții oficiale, mare atenție la acte și la colaboratori!

În plan personal, unii Gemeni nu se vor mai putea baza pe veniturile partenerului sau vor avea de făcut cheltuieli semnificative, la care nu vor mai contribui cei apropiați. Vor avea nevoie, așadar, de noi surse de venit.

Racii vor avea de depășit perioade provocatoare, în care mariajul sau relațiile de colaborare profesională vor fi testate, analizate, evaluate. Unele vor trece probele lui Saturn și se vor consolida, în timp ce altele se vor stinge, chiar dacă procesul va fi destul de anevoios.

Vor fi și mulți nativi care vor trece prin perioade de singurătate. Dacă nu-și vor plânge de milă, își vor recunoaște propriile greșeli și se vor schimba, Saturn îi va ajuta să își întâlnească adevăratul suflet-pereche.

În afaceri, mulți nativi Rac vor renunța la anumiți parteneri sau colaboratori sau, dacă nu vor face, la timp, o corectă evaluare a acestora, se vor trezi cu trădări și probleme.

Leii vor avea succes în plan profesional, dar acest succes nu va putea fi obținut decât cu foarte multă muncă. Unii nativi vor găsi job-ul mult visat sau vor fi promovați în funcția dorită, dar vor descoperi că acest succes are un preț mai mare decât cel anticipat. De regulă, viața de familie va avea de suferit.

Sau unii Lei vor pierde statutul de “vedetă” a echipei din care fac parte ori vor fi nevoiți să îndeplinească sarcini pe care altădată le puteau refuza ori evita sau să respecte șefi pe care în sinea lor, îi vor considera nepregătiți, neciopliți, nepregătiți.

Din astfel de experiențe vor ieși învingători doar Leii care nu se vor lăsa copleșiți de frustrări și se vor concentra pe munca lor, astfel încât nimeni să nu le poată reproșa ceva.

Fecioarele vor trece prin perioade de mari schimbări în viața sentimentală. Unele vor renunța la povești de iubire care nu le fac fericite cu adevărat, în timp ce altele își vor asuma (voit sau nu) responsabilități suplimentare față de persoana iubită.

De cele mai multe ori, aceste responsabilități vor avea legătură cu o sarcină, cu nașterea unui copil sau cu problemele pe care copilul nativilor se putea să le aibă.

Tranzitul lui Saturn în Capricorn le afectează și pe Fecioarele care au copii mai mari și care, la un moment dat, ar putea avea nevoie de ajutor din partea nativilor. Sau care, din contră, vor dori să iasă de sub aripa protectoare a părinților sau să scape de spiritul exagerat al acestora.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - breakfast 848313 1280 150x150Citește și: Horoscop special – cum începi fiecare dimineață, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.