Horoscop special – cum scapi de stres, în funcție de zodie!

horoscop - sunset 3087474 1280 1024x682

Horoscop special – cum scapi de stres, în funcție de zodie! Stresul este una din cele mai mari probleme cu care se confruntă omenirea în aceste vremuri. Fiecare zi este, pentru foarte mulți oameni, o adevărată luptă pentru supraviețuire, iar acest lucru își pune amprenta asupra sănătății fizice și psihice. Horoscopul de azi ne învață cum să scăpăm mai ușor de stres:

Berbec
Berbecul este un semn zodical nerăbdător şi îi place să aibă mereu parte de acţiune.

El nu vrea numai să arate tuturor că este numărul unu, dar vor să o facă cât mai repede posibil. Nu îi plac refuzurile şi devine stresat atunci când e lăsat să aştepte prea mult timp. Pentru a se relaxa, acesta are nevoie de exerciţii de yoga.

Taur
Siguranţa pe toate planurile vieţii joacă un rol foarte important în fericirea unui Taur.

Atunci când este împins într-o situaţie în care nu se simte confortabil, nivelul de stres creşte. Are nevoie de o pace generală a minţii pentru a avea cele mai bune rezultate. El ar putea să se relaxeze prin multe moduri, cum ar fi ascultarea muzicii, gătitul sau reînnoirea garderobei.

Gemeni
Gemenii au rareori momente de cădere. Stimularea constantă e la de necesară pentru ei ca şi oxigenul, însă uneori devine prea mult pentru ei.

Ei trebuie să fie atenţi la câte planuri îşi fac şi ce promisiuni fac oamenilor. Păstrarea lucrurilor simple şi ieşirea ocazională din scena socială este cea mai bună modalitate de a combate stresul. De asemenea, exerciţiile de respiraţie pot contribui, de asemenea, la menţinerea unei minţi concentrate.

Citește și: Horoscop special – cum stau zodiile cu norocul în 2018?

Rac
Racul este foarte preocupat de oamenii din jurul lui.

Dacă va vedea că cineva la care ţine nu o duce bine, atunci cu siguranţă se va stresa. Timpul petrecut acasă cu iubitul sau o simplă cină alături de familie poate face minuni pentru un Rac anxios. Este important, de asemenea, să-şi amintească că are nevoie de timp doar pentru el, cum ar fi o plimbare de unul singur care îl va scăpa de toate grijile.

Leu
Încrezătorul Leu e cel mai fericit atunci când se află în lumina reflectoarelor.

El se va preface deseori că nu e stresat, dar nu e deloc aşa. Deoarece natura lui protectoare îl poate determina să-şi asume o mulţime de responsabilităţi, Leul devine extrem de stresat. El va trebui să se echilibreze prin distracţie, mergând la o petrecere, cântând, dansând sau mergând la un spectacol de comedie.

Fecioară
Fecioara gândeşte prea mult. Bagă totul la cap şi analizează întotdeauna, aşa că tinde să fie foarte critică, mai ales cu ea însăşi.

Din această cauză devine stresată şi nu poate scăpa de gândurile ei. Orice activitate care pur şi simplu o poate face să se simtă curată în minte este ideală pentru a scăpa de stres. Ar trebui să îşi facă timp pentru a-şi explora senzualitatea şi pentru a se cunoaşte mai bine. O baie relaxantă cu uleiuri exotice o poate linişti!

Continuare horoscop pe Eva.ro

Sursă foto:

horoscop - twins 684015 1280 90x90Citește și: Horoscop special – Zodia care primește tot anul numai vești bune!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.