Horoscop special – Scorpion, zodia cu o carieră de succes

horoscop - career road away way of life success road sign

Horoscop special – Scorpion, zodia cu o carieră de succes. Fiecare dintre semnele zodiacale are momentele sale de maxim succes în carieră, dar și de căderi, când tot ceea ce au construit se dărâmă și este nevoie să o ia de la zero. Cu excepția Scorpionului, zodia care pare că s-a născut să aibă succes în carieră.

Scorpionii sunt considerați a fi nativii care au întotdeauna succes în carieră, deoarece sunt guvernați de Pluto, planeta puterii, precum și de Marte, o planetă războinică, ce oferă energia Scorpionilor de a nu se da bătuți și de a face totul pentru a-și urma cariera de succes.
Nativii în Scorpion, care știu cum să își accepte și să-și tempereze natura obsesivă și pasionată, reușesc să întreacă celelalte zodii în cursa către succes.
Scorpionii sunt asociați cu cea de-a 8-a casă astrologică a investițiilor, lucru care îi ajută să devină antreprenori de succes în afaceri prospere. Această zodie își dorește să livreze calitate înainte de cantitate. Fiind guvernați de Pluto, Scorpionii antreprenori sunt perspicace, puternici și determinați. Zodia lor este predispusă la obsesii, de aceea se pot concentra foarte bine și pot bloca toate distracțiile care le întrerup munca.
O altă explicație pentru succesul Scorpionilor este constituită de faptul că acest semn zodiacal este de apă. Iar apa este elementul cel mai puternic afectiv, care conturează viața multor persoane.
Semnele zodiacale de apă se află în strânsă legătură cu emoțiile, memoria și sentimentele. De aici vine pregnanța și intimitatea autentică a Scorpionilor. Apa este, de asemenea, corelată cu spiritul analitic, munca minuțioasă, concentrarea mentală la un nivel ridicat și intensitatea personală. Este și elementul-cheie din spatele spiritului obsesiv și magnetismului Scorpionilor.
Cu toate că nicio zodie nu are monopol asupra banilor și succesului, unele zodii pot fi mai determinate să câștige mai mulți bani și să reușească în afaceri mai ușor decât altele. Un studiu a descoperit faptul că nativii Scorpion, Leu, Taur și Rac au cele mai mari șanse de reușită în lumea afacerilor. Banii sunt asociați cu a doua și a opta casă astrologică, acestea fiind guvernate de Taur și Scorpion, deci nu este o surpriză faptul că ambele aceste semne zodiacale se regăsesc în lista scurtă a câștigătorilor. Ca și exemple din viața reală, poți să te ghidezi după succesul lui Bill Gates, care este Scorpion, și al lui Mark Zuckerberg, care este Taur.
Photo via Visualhunt.com
Sursă horoscop: Eva.ro 

horoscop - bridal marriage bride 768x512 1 150x150Citește și: Horoscop special – la ce vârstă se căsătoresc zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.