Horoscop special – ce îi face unici pe cei din zodia Scorpion

horoscop - scorpion

Horoscop special – ce îi face unici pe cei din zodia Scorpion. Despre cei din zodia Scorpion se spun foarte multe și s-a creat o aură de mister în jurul acestei zodii. De la sexualitatea lor exacerbată, care îi fac partenerii ideali pentru aventuri, la obsesia lor pentru libertatea sau dorința lor de a investiga și afla tot. Iată mai jos câteva din caracteristicile nativilor din zodia Scorpion:

1. Nativul Scorpion este mai sexy decât alte zodii

Dacă te simți atrasă în mod misterios de un bărbat, există mari șanse ca acesta să fie Scorpion. Șarmul acestui nativ îl poate ajuta întotdeauna să atragă sexul feminin, iar aerul misterios pe care îl are nu face decât să crească acest magnetism specific zodiei.

2. Scorpionii sunt mereu dominanți și dețin controlul
Chiar și când ai impresia că partenerul tău aflat în zodia Scorpion nu își exprimă puterea și controlul pe care îl deține, există mari șanse să facă acest lucru în mintea sa. Doar așteaptă momentul potrivit pentru a-ți comunica și ție acest lucru.
3. Un Scorpion câștigă întotdeauna
Nativul Scorpion este persistent, până în punctul în care pare neobosit, iar ocazional scoate la iveală latura sa manipulatoare și puternică. Crede-ne pe cuvânt: vrei ca un Scorpion să fie de partea ta.
4. Scorpionilor le place intimitatea
Dacă partenerul tău aflat în zodia Scorpion nu vrea să facă public pe Facebook faptul că sunteți împreună, nu face acest lucru pentru că te înșală, ci pentru că nu îi place ca lumea să se implice în viața sa.
Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - talent 150x150Citește și: Horoscop special – talentele ascunse ale zodiilor

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.