Horoscop special – Scorpionii în 2017

scorpionii - big thumb 05da62642eabe6022b089e71bd95bfab

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – Scorpionii în 2017. Pentru nativii din zodia Scorpion, 2017 este un an al discuţiilor în contradictoriu şi al echilibrărilor de situaţie. Pluto, guvernatorul Scorpionului se află în casă comunicării, ajutând scorpionii să îşi păstreze în continuare puterea de convingere care îi caracterizează, însă pot există momente, în lunile martie-aprilie şi august, când dorinţa Scorpionilor de a manipula persoanele din jur va creşte semnificativ, observându-se acest lucru prin agresivitatea verbală de care dau dovadă nativii sau chiar dorinţa mai mare de a avea acces la informaţiile importante.

Se cunoaşte din vechime puterea cu care Scorpionii pot pedepsii dureros persoanele din jurul lor, dar în 2017 ei  sunt predispuşi la transformări de caracter, de la prieteniile pe care le leagă datorită confidenţialităţii de care dau dovadă, la dezvăluirea secretelor persoanelor apropiate, pe care ajung să-i atace deschis, fără jenă. S-ar părea că e nevoie de puţină temperare în răzbunări, pentru că astfel de comportamente duc la pierderea informaţiilor importante pe care doar Scorpionii ştiu să le afle.

Citește și: Horoscop special – Balanța în 2017

Jupiter rămâne în casă a XII-a a Scorpionului până în octombrie, în aspecte tensionate cu Uranus şi Pluto, demoralizând nativii şi scăzând încrederea în sine, fapt care poate crea tensiuni în relaţiile cu cei din jur. Scorpionii se pot simţi inferiori, capacitatea de învăţare va începe să scadă şi odată cu ea, va scădea şi puterea de a-i învaţă pe ceilalţi. Din octombrie însă, Jupiter va aduce o perioada de înflorire în Scorpion, ajutându-l să recapete încrederea în propriile forţe, să redobândească aptitudinile de autocunoaştere şi realizare pe plan personal. Astfel, Scorpionii vor avea o perioada de succes care poate avea, însă, şi părţi negative, de exces.

Eclipsa parţială de Lună,pe 7 august, în casă familiei şi a căminului, aduce cu ea şi rezolvarea problemelor legate de locuinţa sau familie. Este o perioadă bună de meditare şi reflectare asupra bazelor cu care nativii şi-au creat cursul vieţii, asupra vieţii personale şi profesionale şi de creare a unui echilibru între aceste ultime două categorii, delimitându-le, pentru a funcţiona în armonie.

Sursă foto: wallpaperup.com

scorpionii - small cropped bigstock Young man in pajamas sleeping 59771939 150x150

Young man in pajamas sleeping on sofa at home with teddy bear

Citeste si: Horoscop special -top bărbați imaturi

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.