Horoscop special – cum scoți o zodie din minți?

horoscop - dress 2542264 960 720

Horoscop special – cum scoți o zodie din minți? Fiecare dintre noi avem un punct sensibil unde, dacă suntem atinși, ne simțim și reacționăm ca și când am fost scoși din minți. Iar asta depinde foarte mult și de semnul nostru zodiacal.

Berbec
Este destul de uşor să enervezi un Berbec.

Există un motiv pentru care acest semn zodiacal poartă numele unui zeu grec al războiului. Berbecul este competitiv şi hotărât să-şi facă propriul lui drum în viaţă. Dacă vrei să îi vezi latura negativă, spune-i că nu este pregătit pentru o provocare sau că nu poate obţine ceea ce îşi doreşte. Fii atent totuşi, pentru că o ceartă începută că el se poate transforma într-o luptă fizică mai repede decât ai crede.

Taur
Taurul apreciază cele mai rafinate lucruri în viaţă şi este mândru de colecţiile şi investiţiile lui.

Nu te obosi prea tare să găseşti ceva legat de personalitatea lui pentru a-l insulta, vei obţine reacţia dorită doar dacă îi spui, spre exemplu, că locuinţa sau bunurile sale sunt de prost gust şi ieftine. Leagă-te de orice lucru în care el a investit şi despre care l-ai auzit vorbind cu o mare satisfacţie.

Citește și: Horoscop special – Marte, cuadratură cu Uranus. Cum te afectează?

Gemeni
Gemenii au tendinţa de a se da după mulţime şi să urmeze opiniile celorlalţi, aşa că e greu să te cerţi cu ei pentru că îţi vor da dreptate de cele mai multe ori.

Atentează la propriul lor joc, indiferent de ce spun acum, cel mai probabil a spus exact opusul cu altcineva săptămâna trecută. Va fi distractiv să îi urmăreşti cum încearcă să dea înapoi şi să se retragă.

Rac
Racul este în mod normal pasiv-agresiv.

Întreabă-l cât de mult îi pasă de tine şi spune-i cât de egoist e, dar înainte de asta leagă-te de o situaţie anume, nu din senin fără motiv. Apoi pleacă şi lasă-l să se chinuie şi macine un timp. Vei obţine exact ceea ce îţi doreşti, adică îl vei enerva la culme.

Leu
Vrei să scoţi tot ce e mai rău dintr-un Leu?

Ignoră-l! Intrerupe-l şi schimbă subiectul. Tot ceea ce face Leul tinde să fie o performanţă. Ego-ul lui se bazează pe o avalanşă de aprecieri, aşa că nici măcar nu te uita la el. Se va enerva la culme!

Fecioară
Nu trebuie să îi spui nimic unei Fecioare pentru a o enerva, trebuie doar să îi rearanjezi biroul.

Schimbă ordinea cărţilor din biblioteca sa şi împrăştie puţin foile pe care lucrează. Distruge-i mediul ei perfect şi scuză-te că ai vrut doar să o ajuţi, se va enerva la culme. Orice schimbare pe care e nevoită să adopte fără voia ei e un capăt de lume pentru ea!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - evil 90x90Citeste si: Horoscop special – zodiile cu cel mai rău suflet!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.