Horoscop special – cum îți dai seama că o Fecioară te place?

horoscop - fecioara

Horoscop special – cum îți dai seama că o Fecioară te place? Fiecare semn zodiacal are propriile sale modalități de a arăta că are ceva sentimente pentru cineva. Dacă ai pe lângă tine o Fecioară și observi la ea detaliile de mai jos, atunci avem o veste pentru tine: Fecioara respectivă te cam vrea doar al ei!

Îşi dezvăluie latura ei sălbatică
Femeile Fecioară tind să fie practice, organizate şi prudente. Au un program strict şi, de obicei, nu suportă dacă le e dată rutina peste cap. Asta, desigur, până se îndrăgosteşte. Atunci când se simte atrasă de cineva, ea îşi va dezvălui latura sălbatică, pe care doar câţiva oameni au norocul să o cunoască. Dacă brusc îşi anulează ce are programat pentru a veni să se întâlnească cu tine, atunci acesta este primul semn că îi place de tine!

Citește și: Horoscop special – zodia la care bărbații stau la coadă pentru o șansă

Îţi cere să ieşiţi şi să aveţi parte de mini-aventuri
Femeile din această zodie au o legătură puternică cu natura şi au o dragoste aparte pentru animale. Dacă începe să îţi ceară din senin să vă plimbaţi prin grădina zoologică, ei bine, înseamnă că vrea să te cunoască mai bine. Chiar dacă nu îţi place prea mult, spune da oricum! Ea încearcă astfel să-şi împărtăşească pasiunile cu tine şi să se creeze o legătură între voi.

Rupe barierele şi îşi arată vulnerabilităţile
Femeia din această zodie nu se deschide în faţa oricui, aşa că atunci când lasă garda jos pentru a te lăsa să intri, înseamnă că are încredere în tine. Dacă vezi că îţi dezvăluie amănunte intime şi detalii despre viaţa ei pe care nu i le-ar zice nimănui, atunci este un semn că te place destul de mult!

Continuare pe Eva.ro

horoscop - femeiafecioar   150x150Citește și: Horoscop special – Femeia Fecioară, înger și demon în viața ta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.