Horoscop special: secretele ascunse din ultima cifră a anului nașterii

horoscop - fantasy 2861107 1280 1024x579

Horoscop special: secretele ascunse din ultima cifră a anului nașterii! Te-ai gândit vreodată că anul nașterii tale, prin ultima sa cifră, ar putea să îți influențeze viitorul mai mult decât crezi? Potrivit calendarului chinezesc, ultima cifră a anului în care te-ai născut poate să îți definească personalitatea. Fiecare număr de la 0 la 9 corespunde unuia dintre cele 5 elemente feng shui: apă, metal, foc, lemn și pământ. Află mai jos care este elementul tău și ce secret ascunde ultima cifră din anul în care te-ai născut!

Metal (0-1)
Dacă anul nașterii tale se termină în 0 sau 1, atunci metalul este elementul tău. Trăsăturile tale predominante de personalitate sunt flexibilitatea, puterea de concentrare și nevoia de spațiu personal. Natura ta rezervată poate uneori să îi facă pe cei din jur să creadă despre tine că ești ostentativă și sofisticată.

A fi independentă este foarte important pentru tine, iar sfaturile pe care cei din jur ți le oferă fără să le ceri nu sunt tocmai pe gustul tău. Îți place să îi ajuți pe ceilalți atunci când au nevoie de tine, însă tu nu le ceri niciodată ajutorul. Ești respectată, ambițioasă și ai toate calitățile necesare pentru a ajunge departe în viață. Deși iubești luxul și admirația celor din jur, viața personală este mult mai importantă pentru tine. Ești o fire muncitoare și meticuloasă și nu îți place mila nimănui.

Citește și: Horoscop special – Zodia Fecioară – viziune clară, reparăm greșeli!

Atunci când vine vorba de relații, cele mai mari slăbiciuni ale tale sunt faptul că ești critică și încăpățânată. Uneori ceri prea mult de la partenerul tău, iar acest lucru poate duce la sfârșitul relației.

Apă (2-3)
Oamenii născuți în anii care se termină cu cifrele 2 sau 3 sunt de obicei volatili, dar se adaptează ușor. Dacă faci parte din această categorie, atunci probabil ești sensibilă, empatică, creativă și intuitivă, iar conversațiile sunt punctul tău forte. Personalitatea și elocvența sunt cele mai mari arme ale tale atunci când vrei să îi faci pe cei din jur să vadă lucrurile așa cum le vezi tu.

Ca iubită, îți place să preiei controlul, însă nu neapărat să domini. Șarmul tău are un efect calmant asupra celor din jur și îi faci să se simtă în largul lor. Din acest motiv, aproape toată lumea te consideră o persoană drăguță și de încredere.

În ceea ce privește trăsăturile mai puțin pozitive, uneori tinzi să îți faci prea multe griji despre modul în care cei din jur te percep sau te văd. Din acest motiv, tinzi să fii nehotărâtă, rece și ursuză. De asemenea, trebuie să ai grijă ca partenerul tău să nu profite de nivelul ridicat de toleranță pe care îl ai și de tendința de a ierta ușor.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - woman 1958723 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodii pentru care toamna aduce suferință în iubire!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.