Horoscop special – secrete pe care zodiile nu vor să le spună!

horoscop - 172224 850x567 Zodiac Love

Horoscop special – secrete pe care zodiile nu vor să le spună! Sunt câteva lucruri pe care fiecare dintre noi le cunoaștem despre sine, dar pe care, nici chiar sub cea mai cruntă tortură, nu le-am recunoaște în fața celorlalți. Iată care sunt aceste detalii, în funcție de fiecare zodie.

Berbec

Berbecilor le este greu recunoască faptul le place fie în centrul atenţiei, fie daţi de exemplu. Nici nu ştiu câteodată ce facă într-o anumită situaţie nu le place recunoască, de frică nu fie consideraţi slabi sau nepricepuţi.

Taur

Taurii nu vor recunoaşte niciodată au greşit. NICIODATĂ. Sunt prea mândri ca admită au făcut ceva greşit, dar vor face tot posibilul ca repare „stricăciunile”.

Gemeni

Gemenii nu vor recunoaşte niciodată promit lucruri deşi ştiu nu vor putea se ţină de cuvânt. Îşi vor face planuri pe următorii 10 ani, apoi se vor răzgândi la fel de uşor, însă nu vor recunoaşte asta.

Rac

Racii au probleme în a recunoaşte sunt mai sensibili decât vor pară, se dau duri, însă şi cea mai mică remarcă le poate zdruncină liniştea sufletească. Nu vor recunoaşte nici au o problema, de teamă nu fie consideraţi vulnerabili.

Leu

Leii nu vor recunoaşte niciodată nu le place ca altcineva acapareze toată atenţia. Deşi îi încurajează pe ceilalţi aibă încredere de sine şi strălucească, nu vor o facăîn preajma lor ca le ştirbească din propria strălucire.

Fecioara

Fecioarelor le place fie tot timpul aranjaţi şi arate perfect. Sunt foarte ordonaţi, dar se întreabă de multe ori cum o fi fie şi ei neglijenţi. Nu vor recunoaşte, însă, niciodată îi interesează foarte mult părerea celorlalţi despre ei.

Citește și: Horoscop special – pentru ce zodie va fi 2017 anul perfect?

Balanţă

Balanţele nu vor recunoaşte niciodată au nevoie de ajutor, chiar dacă sunt doborâţi de greutăţi. Preferă sară în ajutorul altora, dar nu acceptă sprijin din partea celorlalţi.

Scorpion

Scorpionii nu vor recunoaşte niciodată suferă din dragoste, după cum nici nu vor admite vreodată sunt îndrăgostiţi de cineva. Scorpionilor le place cucerească mai multe persoane deodată pentru a avea de unde alege.

Săgetător

Săgetătorii ştiu iartă prea uşor şi alţii profită de această situaţie, însă nu vor recunoaşte niciodată acest lucru. Vor continua în schimb găsească scuze pentru comportamentul altora

Capricorn

Capricornii nu vor recunoaşte niciodată se simt singuri. Îşi vor pune masca de oameni fericiţi şi se vor comporta ca şi când n-au nevoie de nimeni sau se concentrează pe carieră, nu pe viaţă amoroasă.

Vărsător

Vărsătorii nu vor recunoaşte niciodată au o mulţime de regrete. Le este greu admită au făcut tot posibilul într-o situaţie care n-a reuşit şi se mustră foarte serios când nu au succes.

Peşti

Peştii nu vor recunoască faptul au obiceiul îndepărteze persoanele dragi din jurul lor prin vorbe sau fapte. Trăiesc aşa cum le dictează mintea şi dramatizează tot ce li seîntâmplă.

Sursă: sfatulpărinților.ro

horoscop - dianerozodii 150x150Citeste si: Horoscop special – cum își decorează zodiile casa

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.